Od sutra bi trebalo da posedujem ovaj vodeni blok,ali bez fitinga pa me interesuje da li neko zna gde ima da se kupe fitinzi za njega ili ako se mogu nekako skarabudziti:p(napraviti)...hvala unapred...
Koji ti je presek creva?1/4 ili 1/2 ?Prema tome odredjujes i fiting shodno sistemu koji imas! Bilo je nekad fitinga u Benchmarkhouse,sada Emmi.Gigatron,WinWin i sl..Probaj na tim mestima..
Ja to ocu da nakacim na postojece tt Big woter 735,bitno mi je da nadjem fitinge koje ce da odgovaraju mom bloku...a inace sam iz Subotice, pa nije bas lako to naci..
To ti je 1/4 fiting..Nisam bas siguran da ce to da podnese Thermaltake sistem sa jednim cevastim radijatorom..Imaces samo gore temperature ako grejes i CPU.Ako hoces samo grafiku onda moze i da prodje koliko toliko..
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.