Vlade, ovi znaju moj q, kupe informacije, neproverene - i neproverljive, baš kao i obrad (i mi ostali), tako da se pozivati na njih... ipak su oni četvrta ruka glasina. Jedino, ako su pronašli neki novi link ka originalnom članku. U suprotnom, postoji opasnost da naletimo na nekog bolesnika kakvih ima po forumima, da nas zamlaćuje i mašta o onome što nema i što nikada neće biti.
Upravo, stoji da ćemo, kada se kajmak pojavi - zaboraviti šta smo pre toga sve čitali ili mislili.... Ma smeta me u članku što su nešto ovako nazvali `informacijom`.... bez obzira što se oni kockaju imajući u vidu da su u zadnje vreme mnoge tako procurele kineske informacije - bile uglavnom tačne. I što se tiče zelenih i crvenih. Izvor nije proverljiv, i, samim time, u domenu je spekulacija. Pazi, ako nešto od ovoga ne bude istina, a kasnije se tako pokaže, nikom ništa, osim, što će ovde ljudi da se pokolju i izvređaju.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.