Pokusao sam da na ASUS p5WD2 premium (Intel x955) stavim dve graficke - ASUS ax 1650pro 256Mb i Sapphire x550 ViVo, kako bih mogao da dobijem sliku na dva TV-a, bez deljenja signala, ali ni u jednoj kombinaciji to nije proradilo. LG TFT monitor povezan mi je na digitalni izlaz ASUS kartice. Dakle, NE radi se ni o kakvom SLI-ju ili CROSFIRE-u, jednostavno, zelim da koristim tri monitora (tj. 1 monitor i 2 TV-a). ATI Catalist nece da mi ispravno odradi setovanje clone moda, pa na svim ekranima vidim samo desktop background, bez ikonica i otovrenih windowsa, a device manager nece ni na koji nacin da detektuje ATI T-200 WDM chip da bih mogao da koristim TV input.
kako sam te shvatio, ako imas bekgraund bez ikonica i u smanjenoj rezoluciji, moze se desiti da je ostale monitore prepoznao kao nastavak orimarnog monitora, sto je sasvim ok.Ne shvatam zasto ti je potrebna klon opcija sa 3 monitora? nemam iskustvo sa dualnim graf.kartama, ali iz predhodne misaone gimnastike sa gomilom sasavih opcija dosadasnjih raznih kartica, zakljucujem samo ovo.
Problem je sto ikonice beze i nikad ne znam na kom su monitoru. To definitivno ne treba tako da radi. I konacno, ne radi wdm drajver, ondosno ne mogu da snimim program sa TV-a. A, kada se i vidi background, film sa kompa mogu da pustim samo preko jedne kartice, druga ne salje sliku na svoj TV. Da li je problem mozda sto mi je TFT monitor vezan digitalnim kablom?
:: :: Problem je sto ikonice beze i nikad ne znam na kom su monitoru. To definitivno ne treba tako da radi. I konacno, ne radi wdm drajver, ondosno ne mogu da snimim program sa TV-a :: A, kada se i vidi background, film sa kompa mogu da pustim samo preko jedne kartice, druga ne salje sliku na svoj TV :: Da li je problem mozda sto mi je TFT monitor vezan digitalnim kablom :: ::
to sto ti ikonice stalno beze pri dizanju sisteama navikni se, to je tako i na ATI-ju i na Radeonu. A mislim da film i ne moze da se pusti na vise od jedne kartice... Mislim duga prica... Aj sretno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.