Imam nevidjen problem sa gorenavedenom karticom i to na vishe nivoa:( Jedan od njih je nemogucnost prikazivanja nikakvog video formata (komp jednostavno odlepi, mora da se resetuje). Prilichno sam bangavo to reshio ubijajuci hardversku akceleraciju za minus tri klika na levo:( Sad mi rade video pleyeri, ali su zato igre katastrofa... Takodje, uopshte mi ne startuje 244T kad pripalim komp, vec moram da ga gasim (monitor) na dugme pozadi, pa palim.... Na Nvidiinom forumu isti problemi muche gomilu likova....razna reshenja se nude, instalacija prastarog drajvera za grafiku, poshto najnoviji ne rade kako treba, update chipset drajvera, ali ne lezi vraze, Nvidia nije stavila skoro dve godine update:( Da imam SiS ili VIA chipset ne bi bilo problema, ovako mogu da ga... Ima li neko neki predlog? Konfiguracija: AMD Athlon64 3000+, ASUS K8N, 2x1GB ddr Kingston, napajanje 420w LCPower silent, kojekaki ventilatori....Da se greje, greje se, ali ipak.... Ako hoce neko da se djora za 6600 ili 6800, nek se javi...:)
Zameni ili grafiku ili plocu. Manje ces se zezati u bilo kom slucaju. moj predlog ti je da zakitis i plocu i vga i uzmes neku plocu sa pci expresom i pci e kartu. Resices se problema i za pare koje dobijes za tu agp kartu kupices novu ist pci e
Najzad sam uspeo da reshim problem uz pomoc prijatelja koji je izgubio sedam dana reshavajuci isti.... Elem, prvo skinete NForce 510 chipset drajver sa neta (Ovo se naravno podrazumeva za ljude sa Nvidia chipsetom na matichnoj), onda skinete Xtreme-G Drivers 97.44 takodje sa neta, deinstalirate sve shto imate od Nvidiinih drajvera za grafiku, restartujete Windows u SafeModu i poubijate jedno dvaput Driver Cleanerom Nvidijine i NForcove drajvere za svaki sluchaj, pa instalirate chipset drijver, zatim NVidijin drajver za grafiku i gotova stvar:)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.