Kao sto naslov kaze zanima me kako se ova opcija aktivira i kako da je podesim
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Kao prvo, taj Hybrid ne služi praktično ničemu, jer kombinuje integrušu sa nekom `malo-jačom` grafičkom, zarad nešto boljih performansi ili bog-te-pita čega. A kao drugo, imaš 6870 i takve tehnologije ne bi trebalo da te interesuju.
Ma ljudi to mi drug reko za tu opciju da poseduje moja ploca dobro ste mi rekli da se ne zanimam vise oko tih gluposti hvala jos jednom AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Kada sam uzeo ploču sa nekim od 4200 integrisanim, mislio sam da mogu da uparim to čudo barem sa 4350 ili 4550, ali ne, nema šanse, oni imaju 80 jedinica, a integruša 40.
To mu dodje kao i nvidia Hybrid SLI, samos a 8400, 8500 karticama.
Ko god misli da je crven, od ove `tehnologije` u ovakvoj izvedbi, stvarno pocrveni.
Ipak, iako je kompletna dosadašnja proizvodnja za posranje, - to je potencijalna bum tehnologija budućnosti. Ne zaboravite fusion čipove.... dobiti bilo kakav upotrebljiv crossfire sa dodatnom stand-alone karticom, bio bi izazov, zar ne?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.