Koji monitor od 24 incha kupiti do maksimalno 250 eura?
STRANA 1 OD 1
bojke1
Koji monitor od 24 incha kupiti do maksimalno 250 eura?
20.11.2010. 16:28
T31102
status: user broj poruka: 479
Interesuje me sta bi bilo najbolje kupiti od 24 incha od monitora.Probao sam benq 2420hd sa hdmi portom i nisam nesto preterano zadovoljan pocevsi od zavrsne obrade koja mi izgleda jeftino i ono sto je bitno peku me oci kad malo duze sedim ispred njega.Drugar mi ga je doneo pre par dana pa sam ga malo testirao.Inace tih problema nemam sa mojim samsungom t220.Inace menjao sam na benq 2420hd modove slike i jedino mi neki mod gde pise ako se dobro secam rgb daje priblizno neku sliku gde monitor ne sljasti.Probao sam i custom podesavanja ali mi se opet ne svidja. Pa sam hteo da pitam kakav je po tom pitanju samsung P2450H-link http://www.itsvet.com/proizvod/samsu...monitor/1/1774
Znam da mi BX2450 probija budzet ali me interesuje da li ova dva monitora vrede lovu koju kostaju ili je to bacanje para? Ima li neka vasa preporuka sta bi bilo najbolje od 24 incha kupiti do 250 eura? Ako moze neka preporuka.
.. a ovo si trabao prvo, pretragom da pronađeš: (pretraga je kad u prozorčić iza reči Pronađi: upišeš npr. MONITOR a u prozorčić iza U: odabereš komponente, ostaviš štiklirano Kompletne poruke i pritisneš taster pronađi... (sve ovo se nalazi ispod naslova foruma koji glasi: PC Berza Forum: Ver. 2.35)...
Ok ljudi hvala na odgovorima.Treba samo da prodam samsung 204b i onda kupujem 24 incha.Posto mi se najavio jedan covek za 204b nadam se da cu brzo krenuti u kupovinu monitora.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.