Licno nemam nista protiv NV,ali nisam nacisto da li je ovo reklama za NV ili sta? Jel zaista ima tako dobro hladjenje,rekao bih da USISAVA vazduh? Mora da je ledena cak i sa OC-om.
Šta reći, greška prilikom prenosa podataka na server koja je Vašom intervencijom otklonjena. Naravno, moglo je to i putem mail-a za našu podršku ali razumem da je ovo dobra podloga za šaljive i opuštene komentare pa iz istog razloga ostavljamo temu
...al nesto razmisljam sta bi dobio da LG GTX 580 spojim u 3-way SLI,verovatno bih morao da napravim ozbiljna prosirenja na kucistu, a mozda i u stanu,ko zna? Pa imao bih komp koji levitira. ...ipak ATI iz nuzde- NVidia rules.....za sada
:: ...al nesto razmisljam sta bi dobio da LG GTX 580 spojim u 3-way SLI,verovatno bih morao da napravim ozbiljna prosirenja na kucistu, a mozda i u stanu,ko zna? Pa imao bih komp koji levitira :: ...ipa :: ATI iz nuzde- NVidia rules.....za sad :: :: ::
...ma nikako mu nije lako,nego imam pitanje za ponosne vlasnike GPU mrcina,jednoglavih ili dvoglavih,sve jedno: Da li vam je dozivljaj DX11 u igrama koje to podrzavaju isti kao i u Unigine_Heaven testu? Meni jok!!! U Unigine_Heaven-u imam oko 22 fps i lepo se vidi teselacija,ma milina bozija,ali u ovim drljavim igrama nista,pa me interesuje,jel i vi imate takvo iskustvo ili je meni mnoooogo slaba konfa pa zato nista od te Unigine_Heaven lepote ne vidim. C2Duo E6300-1860 kloknut na 2300 Ati 5750 P5B-e Asus 2 gb ddr2 Kingston F3 5oo gb lcd 19 inch
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.