Vidim da su Radeoni marke Powercolor povoljniji od ostalih.Kakvi su oni po kvalitetu izrade?Asus i Gigabyte 6850 nema nigde da se nabavi trenutno,cekam vec 10 dana,pa samo ovih Powercolora ima trenutno..
... i kažu da stižu u ponedeljak ako oćeš da sačekaš preko vikenda.
Inače ok je powercolor, nisam imao problema, karte im ne izgledaju bog zna kako ali hlađenje je obično sasvim korektno odrađeno. Crkavaju kao i ostale, ni bolji ni gori, dobija se dve godine garancije na njih kao na sapphire.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Valjda je gigabyte najtiša sa onim dual kulerom a zajebani reče na testu safira da je najveći deo vremena totalno nečujan. Kad izađe MSI cyclone isto bi trebalo da bude tih.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Zvao, rezervisao, kupio po toj ceni 17.740, zvao sam u Duocom ali oni kazi tek od ponedeljka a ne znaju koja ce cena biti, tako da nisam hteo da cekam.
:: Da li si stvarno platio onoliko koliko pise: 17.740 din :: :: :: :: Ne znam gde ste se rapitivali za Gigabyte 6850, ali ja sam je juce kupio u svima poznatoj radnji :: :: :: :: http://www.atom.rs/?sid=2986
I kazi ti meni druze, koliko se cuje taj Gigaujed? Je li tiho to?
:: Zvao, rezervisao, kupio po toj ceni 17.740, zvao sam u Duocom ali oni kazi tek od ponedeljka a ne znaju koja ce cena biti, tako da nisam hteo da cekam :: :: :: :: Da li si stvarno platio onoliko koliko pise: 17.740 din :: :: :: :: :: :: :: Ne znam gde ste se rapitivali za Gigabyte 6850, ali ja sam je juce kupio u svima poznatoj radnji :: :: :: :: :: :: http://www.atom.rs/?sid=2986
Stavio sam vent na 50% i stvarno je extra tiho, a temperatura je oko 55 stepeni. Juce nisam imao vremena da se zazam sa overclockom, koliko vidim kad se klokuje stize 6870. Ja nesto nisam ljubitelj Gigabyta ali mislim da nisam pogresio, plus sto ima 3 god. garancije. Procitaj ako nisi.
:: I kazi ti meni druze, koliko se cuje taj Gigaujed? Je li tiho to :: :: :: :: Zvao, rezervisao, kupio po toj ceni 17.740, zvao sam u Duocom ali oni kazi tek od ponedeljka a ne znaju koja ce cena biti, tako da nisam hteo da cekam :: :: :: :: :: :: :: Da li si stvarno platio onoliko koliko pise: 17.740 din :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam gde ste se rapitivali za Gigabyte 6850, ali ja sam je juce kupio u svima poznatoj radnji :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.atom.rs/?sid=2986
Samo juris karticu koja ima najbolji kuler po nekoj ok ceni, ako je referentna, PCB je isti bila Sapphire, Powercolor ili neka treca. Ja bih cekao Caymane :).
Ja sam imao PC ATI 3850, kartica me je odusevila. Tiha, hladna, radi kao sat. Stvarno mi je delovala kvalitetno. Od tada imam pozitivno misljenje o ovoj firmi.
Gigabyte-ova karta je po Defoult-u srednje bucna, zato sto se dva ventilatora vrte na 70%. Skines BIOS sa Gigabyte sajta i flesujes. Kartica je totalno necujna, jer se broj obrtaja smanji na 25%, samim zagrevanjem obrtaji se srazmerno povecavaju i ventilatori hlade perfektno. Kod mene pri najduzem igranju 2-3 sata neprekidno , ne prelazi 60-61C.
Kartu sam kupio u VI* House, imali su i Gigabyte i Asus po ceni od 17450 rsd.
:: Pa to su potpuno razlicte klase, ne razumem te sto bi cekao Cayman-a ako hoces da kupis 6850 ? Cayman ce biti preko 300 evra sigurno :: :: :: Lepo :: :: Hvala za informaciju :: :: E sad, da li uzeti ovo ili cekati 6950, ja stvarno ne znam dokle te gorke muke x :: :: :: :: :: ::
@TheBear Ma zezno sam se, video sam cenu za to tek posle posta :(
@dautovic Video sam i tvoj post, pa cu da odmerim. Iskreno, nekako i imam vise poverenja u Safir.
:: Ja sam imao PC ATI 3850, kartica me je odusevila. Tiha, hladna, radi kao sat :: Stvarno mi je delovala kvalitetno. Od tada imam pozitivno misljenje o ovoj firmi :: :: Gigabyte-ova karta je po Defoult-u srednje bucna, zato sto se dva ventilatora vrte na 70% :: Skines BIOS sa Gigabyte sajta i flesujes :: Kartica je totalno necujna, jer se broj obrtaja smanji na 25%, samim zagrevanjem obrtaji se srazmerno povecavaju i ventilatori hlade perfektno. Kod mene pri najduzem igranju 2-3 sata neprekidno , ne prelazi 60-61C :: :: Kartu sam kupio u VI* House, imali su i Gigabyte i Asus po ceni od 17450 rsd :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850, 1Gb, DDR :: ::
Na GTX460 se zale, nije valjda i za 6850 DirectCU ? Po meni je taj Asus najbolja 6850 karta.
:: Ovaj :: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#bio :: :: Da, tu sam karticu kupio, i sa ovim BIOS-om F3_B, je stvarno tiha :: Igrice pice extra, sem Crysis-a, koji ima neki problem sa drajverima :: :: Sto se tice Asusa, cujem da se zale neki korisnici , kako im piste zavojnice :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850,Windforce, :: ::
Evo, The Bear me ispravio, ali nije na odmet da se zna cisto za informaciju.
:: Na GTX460 se zale, nije valjda i za 6850 DirectCU ? Po meni je taj Asus najbolja 6850 karta :: :: :: Ovaj :: :: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#bio :: :: :: :: Da, tu sam karticu kupio, i sa ovim BIOS-om F3_B, je stvarno tiha :: :: Igrice pice extra, sem Crysis-a, koji ima neki problem sa drajverima :: :: :: :: Sto se tice Asusa, cujem da se zale neki korisnici , kako im piste zavojnice :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 6850,Windforce, :: :: :: ::
jel neko od vas overklokovao navedeni Gigabyte 6850? Vidim na benchmarku su testirali karticu na 975/4520 i bez ikakvih problema radi, samo ne znam da li treba da se podoze i voltaza za taj klok, malo bi se igrao u MSI Afterburneru. Vidim da je sa ovim klokovima kao 6870.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.