Koliku maksimalnu rezoluciju mogu da puste Leadtek tv karte serije XP2000? Imam monitor 22 wide 16:9 pa me zanima kako lice izgledati slika sa kablovske.
nazalost, rezolucija `na izvoru` tv signala je standardna PAL 720×576 tako da... jbg, to je to ___________________________________________________________________ http://tinyurl.com/325cwmy
Ništa bolje nije kad na 32` LCD TV-u razvučeš u 16:9 klasičan PAL D1 (4:3) signal.
Ako ne forsiraš u softveru video stretch imaćeš dve vertikalne crne trake pored signala, ali nije to strašno. Ako ti to smeta, dozvoli stretch i imaćeš malko deformisanu sliku, tj horizontalno razvučenu.
:: i na shta ce to lichiti? ni nashta, pretpostavljam :: cash rules everything around me :: :: ::
ja imam leadtek expert i monitor 22`` 1680x1050, zadovoljan sam kako izgleda...
Ne vezano za tv, 1920x1080 rezolucija je katatrofalna za monitore ispod 26-27 incha, mnogo u izduzeni a `niski` zato ti i zlika na tv karti nece biti kao meni....ja sam bas s namerom uzimao 1680x1050
:: :: Nije strashno, ok je. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: i na shta ce to lichiti? ni nashta, pretpostavljam :: :: cash rules everything around me :: :: :: :: :: ::
Imam Leadtek WinFast TV2000 XP Expert i 24inch monitor . U globalu sam zadovoljan s obzirom kakva je kablovska naravno da bi voleo da je bolja slika. A te linije zavise od kanala do kanala (negde ses imati gore i dole crno a negde ne).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.