MSI N460GTX Hawk ili AMD Radeon 6870 Sapphire 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/2xDP/256bit/21179-00-40R.
Juce sam postavio temu vezanu za konfiguraciju. Sve komponente su kupljene osim grafike. Sada se dvoumim izmedju ove dve. Prevashodna namema masine adobe premier. Ploca je ga-x58a-ud3r Intel I7 950 Memorija 3x2Gb DIMM DDR3 3x2GB 1600MHz Patriot Extreme Viper CL9 Seasonic 850w cooler master-690 II advanced
Odokativno, posto ne juris fps, vec primarno radis u premier-u, mislim da je nvidia sigurnije resenje jer ima dugu tradiciju elegantnog saradjivanja sa grafickim/video aplikacijama.
Moje licno vidjenje stvari, ne favorizujem nista (bar ne s`predumisljajem), ja bih pre 10% manji fps u igrama koje povremeno igram nego 10% sanse da ce me aplikacija u kojoj radim po ceo dan zezati.
Izvinite ali moram ovde da se oglasim, pokusavam vec vise od mesec dana da prodam mis Cooler Master SENTINEL storm ima 5600 dpi, svetli u nekoliko boja ima tastere za promenu dpi, veoma je udoban i lep pa ako ga neko zeli, prodajem ga dzabe s obzirom da se niko ne odaziva na oglas Cenica je samo 2500 din a nov kosta preko 5500 din
:: :: Izvinite ali moram ovde da se oglasim, pokusavam vec vise od mesec dana da prodam mis Cooler Master SENTINEL storm ima 5600 dpi, svetli u nekoliko boja ima tastere za promenu dpi, veoma je udoban i lep pa ako ga neko zeli, prodajem ga dzabe s obzirom da se niko ne odaziva na ogla :: Cenica je samo 2500 din a nov kosta preko 5500 di :: :: 064 009847 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.