Pored 5870 stavio sam 8600gt, instalirao novi driver za nvidiu, reko da mi radi fiziku, kad otvorim nvidia control panel, nema opcije da se ukljuci/iskljuci fizika, ima samo u 3d settings-u (adjust image settings with preview i manage 3d settings, a ovako ne znam ni da li je on ili off, sta moze da bude...da nisu drajveri...
koliko mene secanje sluzi fizika moze tek od 9xxx serije nvidia kartica al mozda gresim pa sacekaj jos nekog da ti odg
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL7 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: :: Pored 5870 stavio sam 8600gt, instalirao novi driver za nvidiu, reko da mi radi fiziku, kad otvorim nvidia control panel, nema opcije da se ukljuci/iskljuci fizika, ima samo u 3d settings-u (adjust image settings with preview i manage 3d settings, a ovako ne znam ni da li je on ili off, sta moze da bude...da nisu drajveri...
AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL7 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
:: bas me interesuje zasto ljudi koji su kupili ATI karte pate za fizikom :: :: Zar nije bolje odmah uzeti NVIDIA kartu i zavriti posao bar kad je fizika u pitanju :: :: Po :: :: :: @milosikac :: fizika radi od serije 8 , provereno sa 8600GT kartom
Taj protuprirodni blud, moguć je sa hakovanim drajverima, a ne oficijelnim. Šta misliš, zašto su zeleni nego od muke što im kartice koriste kao levo jajce glavnoj ati kartici, za neke sporedne proračune... a kupili su celu firmu da bi imali monopol. Custom, that is solution.
tako je..fizika sigurno radi sa osmom serijom, medjutim citao sam po netu da je dosta problematicno upariti amd i nevidiju ali da je ipak moguce.. ja ne znam iskreno nisam se bavio time a i sumnjam da se na forumu neko bavio... procesljaj bolje strane forume to ti je najpametnije..
Proveri da li u drajverskom paketu postoiji i PhysX-ov install.
16.11.2010. 16:51
status: user broj poruka: 10999
Naime, neki drajveri dolaze do korisnika BEZ PhysX i/ili bez NVidia HD audio komponenti. Za PhysX u NVidia folderu moras imati subfolder sa sledecim fajlovima: Physx.nvi, PhysXExt.dll i PhysXxxxx.SystemSoftware.msi.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.