:: kupiti obican tft i tv karticu ili kupiti obican tft i crt tv, po meni je tft sa tjunerom resenje za laik :: i apsolutan kic i sun :: :: Licence to kil :: ::
nadam se da si probao kako to radi, pa da govorish iz iskustva...
ja nisam.... ali ako mene pitash, ako TFT ima karticu u sebi i moze da radi i kad komp nije ukljuchen to je ogroman + zasto da ti cooleri urlaju i komp trosi struju ako ne mora??? volio bih da mogu da vidim taj TFT na nedelu pa da donesem svoj sud.. ovako, bez toga, samo mogu da cekam neku priliku da vidim kako radi i kakva je slika.... ne zeleci se sa izjavama unapred... to nista ne valja, to je kic.. inace, mozes se zateci u poredjenju danasnjih TV karata sa onim kakve su nekad bile (nadam se da imas dobro pamcenje) ....
sve u svemu, nadam se nekom komentaru nekog ko je video kako to radi, a ne ovakvih izjava.. po meni je toza laike.... kic i sund... i slicno...
Re: Re: HELP ZA KUPOVINU TFT SA TV MODULOM???????????????????????
04.02.2007. 16:01
status: user broj poruka: 13
:: :: :: :: :: :: :: ŠTA KUPITI OD TFT SA TV MODULOM DA ZADOVOLJI GLEDANJE TELEVIZIJE I KOMJUTER :: :: :: Samsung SyncMaster 225BW-MM - 34500 din i externi stand alone tuner - 8000 din. Ako ne znas gde da nadjes po ovoj ceni mail me.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.