Kao sto naslov kaze spajanje masine. Imam problem sa rezolucijama dakle nece da mi stavi full hd rezoluciju vec mi nudi dve varijante baisic i hdtv e tu hoce puno rezoluciju ali ne pokrije ceo ekran ???? A na baisc ne nudi uopste tu rezoluciju, Da napomenem povezao sam sa hdmi kablom monitor i kartu jel moze neka pomoc ili da vratim na dvi ???
isto ti je a ako ti tako radi povezi sa DVI, slika je identicna... I meni ne radi taj HDMI kabl isti slucaj kao kod tebe sem sto mi je monitor P2450 ali DVI radi normalno i tako je i povezano.
jel sa TV tunerom ili bez? imala je neka zavrzlama kod ortaka sa 2470HD i GTX470 pa je menjao neke modove na monitoru, valjda kako se prepoznaje, pa ima valjda neka varijanta PC hdmi ili na tu foru
Ovako monitor nema tv tjuner i upitanju je win 7 cekaj bre nemoguce da nece da mi radi hdmi ? @saxija aj pitaj ortaka molim te sta kako jer mi je totalno debilno da ne koristim to kad vec imam.. i koji pc mod ? inace auto regulator na monitoru nece da sredi rezoluciju i svim igrama se ponasa da fali deo ekrana.. hvala unapred
Ima kao crni okvir, on je kod mene podesavao rezoluciju ali ima tja crni okvir i slika je mutna, nemam pojma zasto, i ja bih povezao preko DMI ali kad sam se vratio na DVi sve je bilo normalno.
I ti sem drugacijeg prikljicka sa HDMI nista ne dobijas, zato sam ja batalio kad pravi problem.
:: :: Ovako monitor nema tv tjuner i upitanju je win :: cekaj bre nemoguce da nece da mi radi hdmi ? :: @saxija aj pitaj ortaka molim te sta kako jer mi je totalno debilno da ne koristim to kad vec imam. :: i koji pc mod :: inace auto regulator na monitoru nece da sredi rezoluciju i svim igrama se ponasa da fali deo ekrana. :: hvala unapre :: ::
da ne poverujes, ali tih crnih okvira kad ide slika preko HDMI-a sam se nagledao na par monitora kod samsunga, novi, razliciti modeli koliko se secam, a isti problem. nisam pomocu drajvera uspeo da resim problem. secam se da je slika nesto mutnija i manja nego preko dvi-a. misterija. ako neko zna resenje, neka ga podeli sa nama.:))
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
:: Ima kao crni okvir, on je kod mene podesavao rezoluciju ali ima tja crni okvir i slika je mutna, nemam pojma zasto, i ja bih povezao preko DMI ali kad sam se vratio na DVi sve je bilo normalno :: :: I ti sem drugacijeg prikljicka sa HDMI nista ne dobijas, zato sam ja batalio kad pravi problem :: :: :: :: :: Ovako monitor nema tv tjuner i upitanju je win :: :: cekaj bre nemoguce da nece da mi radi hdmi ? :: :: @saxija aj pitaj ortaka molim te sta kako jer mi je totalno debilno da ne koristim to kad vec imam. :: :: i koji pc mod :: :: inace auto regulator na monitoru nece da sredi rezoluciju i svim igrama se ponasa da fali deo ekrana. :: :: hvala unapre :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.