Lepo da te služi. Tolko ide i kod mene memorija istu latencu imaju sa mojom palitovom al ta ubija sa ventilatorima i hlađenjem verovatno. Dal ti tih 900 na standardnoj voltaži il si podizo i kolka je standardna na toj karti.
Ja sam klokove video na netu , nisam se bas igrao da trazim maximum ... Voltazu sam digao do maximuma , da bi bila potpuno stabilna tokom testa ... Inace za svaki dan ne cackam nista ... A temperatura je potpuno smesna ... Idile 27-32c , Posle testa 57c ! Inace , jako tiha mada ne VOLIM MSI !!! :-(
Hvala svima PUNO ... ! Evo sam kod drugara , on ima Gigabyte GTX 470 OC ... Ubacili smo je u moje kuciste i malo se poigrali , digli klokove ... :-) Evo kako ovo tek izgleda ... :-)
Jel njegova karta radi za svaki dan na tim klokovima ili...?
:: Hvala svima PUNO ... ! Evo sam kod drugara , on ima Gigabyte GTX 470 OC ... Ubacili smo je u moje kuciste i malo se poigrali , digli klokove ... :-) Evo kako ovo tek izgleda ... :- :: :: http://img338.imageshack.us/f/3dmark06gigabytegtx470o.png :: :: Asus P7P55D- :: Intel® Core™ i7 875K @ 4200MHz 1.360 :: Prolimatech Megahalem :: NOCTUA NF - P12 Push and Pul :: 2x2GB DDR3 2000MHz G.SKIL :: MSI N460GTX Hawk `Talon Attack :: SSD 128GB APOGE :: Samsung SyncMaster T26 :: Thermaltake Toughpower 10 :: ::
:: Hvala svima PUNO ... ! Evo sam kod drugara , on ima Gigabyte GTX 470 OC ... Ubacili smo je u moje kuciste i malo se poigrali , digli klokove ... :-) Evo kako ovo tek izgleda ... :- :: :: http://img338.imageshack.us/f/3dmark06gigabytegtx470o.png
Mi smo stavili ove klokove na GTX 470 OC , proizvoljne , prosao je test bez ikakvih problema ... Neznam sta bi ti rekao da li je za svaki dan ... Mislim da nema potrebe svaki dan da radi na kloku ...
:: 3DMark06 mi je skroz OK za testiranje , iskreno Vantage mi nesto nije simpatican ... Mada , moze da se odradi i tamo , probacu drugi dan .. :: :: Pozz :: :: :: Asus P7P55D- :: Intel® Core™ i7 875K @ 4200MHz 1.360 :: Prolimatech Megahalem :: NOCTUA NF - P12 Push and Pul :: 2x2GB DDR3 2000MHz G.SKIL :: MSI N460GTX Hawk `Talon Attack :: SSD 128GB APOGE :: Samsung SyncMaster T26 :: Thermaltake Toughpower 100
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.