:: Nisam u mogucnosti kupiti neku noviju graficku kartu gtx460 1gb, 6870 - pa sam odlucio da nekako prezimim sa polovnom GTX260 216 s :: :: Ranije imao sam GTX9800+ , koliko je zapravo bolja GTX260 ?
Većina nas je na zemlji. Po pitanju performansi, dobićeš i tu se valjda niko ne buni, ta je kartica baš lepo ispeglana na kraju, izvučen maximum iz arhitekture. Ono što kao savetnici ne možemo sa sigurnošću da ti kažemo je: konačni uticaj pojave novih kartica na cene polovnih. Još nisu izašli derivati 5xx a i taj Kajmak, dakle, očekuju se nove kartice na tržištu (dobro, uvek se očekuju, ali ovaj puta unutar nekih mesečak-do dva dana, što stvarno nije predugačak period), znam da ih nećeš pazariti, ali, neko hoće. Taj neko je možda vlasnik GTX260 216 sp ali možda i nečeg još boljeg, pa cena bude povoljnija. Možda.... a možda i ne. Nezahvalno je prognozirati, a lako biti general posle bitke. Svima je jasno da je onaj koji je pazario radeona 5870 do mesec dana pre izlaska Simpsona 6870 pa i 6850, jako ispušio za kratko vreme. Dakle, ako je cena povoljna, a ti ne možeš da se strpiš, kupuj i igraj se, vreme leti život je kratak, guska se peče, meni će batak. Ako si malo promućurniji, rizikuj još mesečak-dva, ko zna šta će biti do tada?
Pa, brate mili, uzimaš ono za šta imaš para. Jeste karta zelena, al` šta da se radi. Ovih dana svi nešto prde od GTX580 (posebno Zeleni), a koliko će nas nju da uzme? Isto važi i za Radeone sa paprenim cenama.
Sa srećom se ti nama izigrao. Ono što najviše volim, lični utisak (po osnovi postova i žalbi ljudi na forumima) je da se ta kartica ne kvari kao 8xxx i čak 9xxx serija, mislim na hladni lem i pečenje u rerni, pa po meni, uz dobitak u brzini, imaš i manju verovatnoću od otkaza uz tu garanciju...
To se mi malo preseravamo s kartama od 500e, al opet kad daješ tolke pare red je da si 300% zadovoljan tako da moramo da zamerimo buku i potrošnju izvesnim godzilama negde tamo...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ja sam pre ove moje 260 imao xfx gtx 9800+ i veruj mi da ces osetiti razliku. Kupi i nebrini ja moju necu prodavati sigurno do nove godine. Jer planiram da pazarim nesto novije tako da ce mo videti sta bude bilo najbolje u tom trenutku to ce mo uzeti!
Baš taj XFX imam i mogu ti reći da sam odustao od kupovine nove grafike upravo zato što ovaj gtx razbija i sve igre lete sa njim. Karta je odlična i realno još uvek nema potrebe za boljom(bar u narednih par meseci).
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.