MSI 8600GT/S je u pitanju, ortak je ima vec par god i sljaka super. Neko mu je neposredno posle kupovine stavio aktivan kuler na rebra od graficke, to je uradio tako sto je zalepeo kuler pomogu nekog providno belog gela. Stvar je u tome sto je ortak nekako uspeo da skine taj kuler, nije da me ne interesuje kako al da skratim pricu interesuje me kakav bi to gel moga da bude kojim mu je taj baja zalepio dve gore napomenetu stvari jednu za drugu pa da mu ja to odradim opet.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pištoljem za plastično lepljenje. Jednostavnija varijanta ti je da kupiš na pijaci jednu plastičnu patronu, istopiš je upaljačem i zalepiš ventilator za rebra hladnjaka.
Ziv ti meni bio Nemanja, reci mi samo koja je neka okvirna cena za jednu patronu?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ja sam zadnji put to kupio pre par meseci i koliko se sećam košta oko 50-60 dindži
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Ziv ti meni bio Nemanja, reci mi samo koja je neka okvirna cena za jednu patronu :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Miki, povuci reč inače će biti potezanja revolvera!!! Ne savetuj to nikome (a ja tebi), jer, to je put u neravnomerno postavljen i pritegnut kuler i ventilator, što može dovesti do kataklizme. Znam da može da radi, ali, to nikome ne preporučujem. A sebi, kad se desi kolaps, sam klepam uši. Neka ide na neku od predloženih hard opcija sa lepljivim masama. Nismo pomenuli obični OHO lepak, a kamoli superlepak.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: vezi vezicama za kablove, urednije je a i lakse se skida zbog eventualnog ciscenja/zamen :: :: __________________________________________________________________ :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: ::
Celivam te Pisko. Koliko sam trenutno lazy da se iscimam do grada zbog silikona vec sam planirao da pribegnem doticnoj soluciji, umalo djavla na vrat ne navuko.
:: Miki, povuci reč inače će biti potezanja revolvera!!! Ne savetuj to nikome (a ja tebi), jer, to je put u neravnomerno postavljen i pritegnut kuler i ventilator, što može dovesti do kataklizme. Znam da može da radi, ali, to nikome ne preporučujem. A sebi, kad se desi kolaps, sam klepam uši :: Neka ide na neku od predloženih hard opcija sa lepljivim masama. Nismo pomenuli obični OHO lepak, a kamoli superlepak :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: vezi vezicama za kablove, urednije je a i lakse se skida zbog eventualnog ciscenja/zamen :: :: :: :: __________________________________________________________________ :: :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: ::
pa zar nije hladnjak pritegnut zabicama (sa oprugamakoje diktiraju silu) za plocu? koliko sam ja shvatio treba da pricvrsti ventilator za hladnjak gde nikakva sila nije potrebna, ventilator ne mora da bude cak ni prislonjen na rebra (pogledaj stariji amd box sa vertikalnim rebrima). pa cak i da spadne vent, hladnjak je dimenzioniran za pasivno, ovo je samo upgrade. nesto neko nekog ovde ne razume
:: Miki, povuci reč inače će biti potezanja revolvera!!! Ne savetuj to nikome (a ja tebi), jer, to je put u neravnomerno postavljen i pritegnut kuler i ventilator, što može dovesti do kataklizme. Znam da može da radi, ali, to nikome ne preporučujem. A sebi, kad se desi kolaps, sam klepam uši :: Neka ide na neku od predloženih hard opcija sa lepljivim masama. Nismo pomenuli obični OHO lepak, a kamoli superlepak :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: vezi vezicama za kablove, urednije je a i lakse se skida zbog eventualnog ciscenja/zamen :: :: :: :: __________________________________________________________________ :: :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: ::
uje, sto volim ta wrap-around resenja! pajpovi, slobodan susedni slot, jos ako je cpu tower kuler postavljen da duva vertikalno... ma milina jedna :) mozes da montiras na njega 3 venta po 7cm, ima da duva odavde do fermija
to je inace plastika koja ide u pistolj za topljenje koji kosta 150din, ne gel, zna se za sta sluzi gel.. imas ga u uradi sam radnjama i buvljaku.. trazis pistolj za topljene plastike i plastiku komad je 30din..
:: MSI 8600GT/S je u pitanju, ortak je ima vec par god i sljaka super :: Neko mu je neposredno posle kupovine stavio aktivan kuler na rebra od graficke, to je uradio tako sto je zalepeo kuler pomogu nekog providno belog gela :: Stvar je u tome sto je ortak nekako uspeo da skine taj kuler, nije da me ne interesuje kako al da skratim pricu interesuje me kakav bi to gel moga da bude kojim mu je taj baja zalepio dve gore napomenetu stvari jednu za drugu pa da mu ja to odradim opet :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
pod aktivnim kulerom podrazumeva se radijator (heatsink) i ventilator (fan). pokusavas da mi kazes da na vec postojeci (pasivni) radijator hoce da nalepi jos jedan radijator sa ventilatorom?
:: pod aktivnim kulerom podrazumeva se radijator (heatsink) i ventilator (fan). pokusavas da mi kazes da na vec postojeci (pasivni) radijator hoce da nalepi jos jedan radijator sa ventilatorom? ::
eee, da si 80ih godina spajao izlaz iz walkmana na calerov drveni EI radio na kontakte potenciometra za jacinu, zapalio strica za isti takav da napravis stereo,razvalio orman da napravis zvucnike, pa kasnije iscupao glavu od tog walkmana da bi povezao el.gitaru jasnije bi ti bilo zasto neki dodaju vent na pasivac
Eh, kako je to romantično! Jel` da, bilo je puno viška delova??? Kod mojih projekata, uvek je tako bilo... meni je jednom palo na pamet za izbušim nameštaj (ormar i deo vitrine) da na njih direktno ušrafim poteže drvene zvučnike gramofona, jer mi tako zgodno bilo a nosač mi bio nedostižan. Pa izbušim i nameštaj i zvučnike. Par dana je bio čudnovati mir, a, ONDA je keva to zametila i izgovorila sudbonosne reči: `...nemoj mi reći da si.... našu novu i krvavo zarađenu garnituru.... sa tim svojim s*anjem.....da se više ne može popraviti.... ja ću ti sada...` i tako.
Pošto je gornja stvar malo razjašnjena, neka odustane ako može, od još jednog tela kulera, i neka proba SAMO ventilator da priljubi postojećem pasivcu. End of the story.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: eee, da si 80ih godina spajao izlaz iz walkmana na calerov drveni EI radio na kontakte potenciometra za jacinu, zapalio strica za isti takav da napravis stereo,razvalio orman da napravis zvucnike, pa kasnije iscupao glavu od tog walkmana da bi povezao el.gitaru jasnije bi ti bilo zasto neki dodaju vent na pasiva :: :: __________________________________________________________________ :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: :: :: Uvek me priča o pasivnim grejalica nasmeje.....prži se, al zato dodaš ventilator i nema problema.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.