AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1600Mhz Muschin CL7 ATI HD4200 PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,2x2TB WD Green@RAID 1
Ovi gigi 460, baš dobro izgleda. Kanda definitvno neće biti vrućina i buke. A i crtež je `solidan`....
Apple, on uglavnom, traži fanboy kupce, pa je onda svejedno i za tih 15 lipsalih pixel-a, kad je arhitektura superiorna...
MSI... uvek prvi, uvek prvi.... a vrlo često im se u nedavnoj prošlosti zalomio i ostatak: - - gowno mrvi... pa, videćemo da li će nekako da povrate ugled i nadalje.
I, na kraju, nije ADATA već A-Data... ceo `projekat` je samo novi način kako isisati pare iz zaluženih hi-segment kupaca, koji ne znau baš šta je dobro, ali, uvek znaju šta je skupo: naime, sa ovako silovanom memorijom, neće dobiti skoro ništa u odnosu na obične i konfekcijske 1600Mhz modele... ovo je isto sranje kao 4x agp i 8x agp ili brzine rezanja dvd-a od 18x, 22x..... swirtzanje kuradiji.
dobro hladjenje u pm, imao sam prilike da na kratko u radu osetim GTX 460 1GB cyclone OC, fantasticno hladenje stvarno...
:: E ovaj cyclone je ono što se čeka, bar s moje strane :: :: ... a apple je govnarska firma, to je već dogma :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
nije to 15 mrtvih piksela nego 15 piksela sa anomalijama, ja jos nisam video niti jedan jedini mrtvi piksel ni na jednom apple monitoru, a video am ih dosta...
ako apple daje toleranciju do 15 `anomalicnih` piksela, znaci da ih moj monitor ima bar 70, samo ih ne vidim!
Kakave je... anomalije? Veći su nego ostali? Manji? Naduvali se?
Ili su: lipsali (bad) Ili su: zaglavljeni (stucked)
Šta, sad ćemo funboyski da tvrdimo kako je neko, samo za apple, napravio unikatnu vrstu lcd-a? Nešto što niko nema i ne razume.... Ovo što je napisano, a ja nisam dobro pročitao priznajem, onda se ne odnosi na dead ili bad pixele, već stucked - zaglavljene, jer se pod `anomalijom` podrazumeva da on pokazuje zeleno a trebao bi svašta nešta ili neku drugu boju, zavisi u kom stanju je zakucan.
P.S. Ima još taki`, ali, ti definitivno ne koštaju toliko. So, priča sa funboys, stoji. Kao i fića. Sto muka i problema, pa, opet ga ljudi voleli.
Bez obzira o kom se proizvodu radi, ali, naročito za paralaže i šarena vrata, važi da je ogromna i svakako preplaćena cena, zaštita od žalbi user-a ... korisnika. Još ako može da se kombinuje sa nekim psihičkim stanjem, super... Npr. 99% sredstava za magično mršavljenje, kao mehanizam imaju visoku cenu: dvostruko je dejstvo, prvo, onaj koji želi da lako smršavi, prinošenjem visoke novčane svote kao žrtve, pere sebi savest da je nešto veliko učinio, drugo, što zbog autosugestije da je skupo i vredno, što zbog sramote da se drugima prizna koliko se ko zajebao pri kupovini, kupac do iznemoglosti balavi i ponavlja kako je to nešto, em dobro, em najbolje em... čudo jedno.
mene kod ciklon serije jedino nervira to sto nema nikakvog hladnjaka na vrm-ovima. ne mogu da verujem da su toliko dobri i hladni da im ne treba nikakvo dodatno hladjenje, pa mi se cini malo neozbiljan potez ostaviti ih tako, prepustene same sebi.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
mozda se nismo razumeli, meni je svejedno kako to izgleda dok radi najbolje sto moze. vise me zanima iz prakticnih razloga zasto nema hladjenja, nego sto me briga za estetiku.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: Mozda odsustvo toga i jeste poenta...I meni ne izgleda lepo al,neces snjom ici na modnu reviju.. :: :: :: :: http://pcuniversum.blogspot.com :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.