Skoro sam dosao u posed gigabyte GV-R577UD-1GD karte u igrama radi savrseno ali postoji jedan problem u Furmarku na stability testu karta posle 1 min puca tj.i jednostavno izgubi signal ugasi se monitor pa moram hard reset ili izbaci zeleni,braon.palvi ekran sa linijama vertikalno...E sad karta je flesovana sa biosom od gigabyte soc karte tako sam je dobio...Probao sam 3dmark 06 sve full nista crysis enthusiast settings jedno 30min igranja i to sa aa@2 nista...Jedino sa jos nekim programom za testiranje stabilnosti gpu-a da probam...Konfiguracija je E5200 @ 4 ghz ,4gb rama,asus p5q se,CHIEFTEC 400W GPS-400-AA-101A...Drajveri su najnoviji...Inace pre nje je bila GTS 250 radila bez problema..
Ako je nisi overklokovao, a u igrama radi dobro, koji će ti đavo testovi stabilnosti? Igre su ti najbolji pokazatelj da li CPU ili grafička rade kako treba.
...reko da pustim prvo druge da kažu koju da ne ispadne da pravdam nešto.
U igrama je i kod mene stvarno znala da radi satima bez ikakvih problema i sa default i sa SOC biosom, Ako ti bode oči što ne prolazi test vrati default bios, s njim je sve ok, ovaj SOC ionako samo dodaje 50mhz na core a to može i ručno da se uradi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ma sad sam gledao po netu ima hiljadu postova da se ljudima to desava...Kod mene se jos nije desilo u igri nego samo u Furmarku...Vidis da te sad nisam cimao bilo mi glupo...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.