Cao ljudi, Danas sam dobio komponente i sklopio sam puzle .-) Imam mali problem sad, naime, napajanje ima poseban izlaz na kom pise PCI-Express (6+2), ali ja to nigde ne vidim gde da spojim... Na grafickoj nema, a nema ni na maticnoj... Kontam da je to dodatno napajanje za graficku i da se to stavlja direktno na nju, zar ne? Moja graficka je GT 240 512mb GDDR5... Da li sam to dobro skontao ili negde gresim? Evo i matcine: GA-P55-UD3...
Ne treba ti ukoliko na grafici nemaš konektor za dodatno napajanje
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Cao ljudi :: Danas sam dobio komponente i sklopio sam puzle .-) :: Imam mali problem sad, naime, napajanje ima poseban izlaz na kom pise PCI-Express (6+2), ali ja to nigde ne vidim gde da spojim... Na grafickoj nema, a nema ni na maticnoj... Kontam da je to dodatno napajanje za graficku i da se to stavlja direktno na nju, zar ne? Moja graficka je GT 240 512mb GDDR5... Da li sam to dobro skontao ili negde gresim :: Evo i matcine: GA-P55-UD3.. :: :: Hvala.
Ako na grafickoj ne vidis da ima 6-pin prikljucak (a ta graficka verovatno nema) onda samo ubodes u PCI-E slot i to je to...
ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 - Kingston 2x512 DDR2@730 (4-4-4-12) - LC 600H - Philips 223E
:: Cao ljudi :: Danas sam dobio komponente i sklopio sam puzle .-) :: Imam mali problem sad, naime, napajanje ima poseban izlaz na kom pise PCI-Express (6+2), ali ja to nigde ne vidim gde da spojim... Na grafickoj nema, a nema ni na maticnoj... Kontam da je to dodatno napajanje za graficku i da se to stavlja direktno na nju, zar ne? Moja graficka je GT 240 512mb GDDR5... Da li sam to dobro skontao ili negde gresim :: Evo i matcine: GA-P55-UD3.. :: :: Hvala.
Opušteno, nemaš to gde da zabodeš, samo upali komp, ako si sve sklopio. Lepo je znati da imaš napajanje koje može da istrpi jaču grafiku, recimo 6850.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Opušteno, nemaš to gde da zabodeš, samo upali komp, ako si sve sklopio. Lepo je znati da imaš napajanje koje može da istrpi jaču grafiku, recimo 6850 :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: :: :: Cao ljudi :: :: Danas sam dobio komponente i sklopio sam puzle .-) :: :: Imam mali problem sad, naime, napajanje ima poseban izlaz na kom pise PCI-Express (6+2), ali ja to nigde ne vidim gde da spojim... Na grafickoj nema, a nema ni na maticnoj... Kontam da je to dodatno napajanje za graficku i da se to stavlja direktno na nju, zar ne? Moja graficka je GT 240 512mb GDDR5... Da li sam to dobro skontao ili negde gresim :: :: Evo i matcine: GA-P55-UD3.. :: :: :: :: Hvala.
Pa da u potpunosti iskoristi potencijal napajanja i konfiguracije :) A za crvenog rendžera LOL :D
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: bolje da si im sad bacio SO u oci nego sto NAGOVARAS coveka da kupi AMD kartu, hehehehh :: :: http://goo.gl/60t5 :: :: :: bez brige druze, ne trazi leba taj kabal : :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: :: :: :: :: :: Opušteno, nemaš to gde da zabodeš, samo upali komp, ako si sve sklopio. Lepo je znati da imaš napajanje koje može da istrpi jaču grafiku, recimo 6850 :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: :: :: :: :: :: Cao ljudi :: :: :: Danas sam dobio komponente i sklopio sam puzle .-) :: :: :: Imam mali problem sad, naime, napajanje ima poseban izlaz na kom pise PCI-Express (6+2), ali ja to nigde ne vidim gde da spojim... Na grafickoj nema, a nema ni na maticnoj... Kontam da je to dodatno napajanje za graficku i da se to stavlja direktno na nju, zar ne? Moja graficka je GT 240 512mb GDDR5... Da li sam to dobro skontao ili negde gresim :: :: :: Evo i matcine: GA-P55-UD3.. :: :: :: :: :: :: Hvala.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.