aaaaaaaa..........KOLKO SAM SE PREPAO COVECE,sve mi stvari sa police popadale... Kolko je gadno bilo,uzas....Jos mi ustali baba i cale , i cekaju nesto na vestima da kazu...:-)
E mene i monitor je vala dobro proljuljao na 8. spratu u Jagodini... i traje...i traje...poceo sam ocima po sobi da trazim nosecu gredu XD Penzioneri vec sisli pred zgradu...
a kao drugo nzm gde je tresnuo, ali ovde u Nisu, tj kod mene u naselju se treslo nekih 10sek mozda i prestalo je....... dobro je, malo je falilo sve na pod da spustim za 1 min, i da izletim napolje......
Igram sa kolegama Far Cry multi i od jednom kao da me je neko cimao za stolicu..Brate kako gadan osecaj kao da je neko iza tebe i cima te nekom silinom..Skapirao sam tek kada je monitor poceo da se trese..Nije bilo sve jedno!
u trenutku kada sam zabio glavu ispod stola da utvrdim koji ventilator `huche`...poche sto da se ljulja i pomislih da sam zakaschio kad sam podigao glavu ono ljulja-ljushke. Luster se ljuljao i posle 3min. U prizemlju stanujem. Ne bi me chudilo da je negde blizu Valjeva, oko Mionice.
Brate bas zato,ja se komirao danas popodne i zaspao...A budi me scena ko iz filma,u mojoj mracnoj sobi sve se trese i pada sa ormana,imam luster u delovima koji je zveketao kao za vreme usranog bombardovanja,ja skocim iz kreveta ono baba zapomaze,i tako smo se svi ono bas istraumirali....Ne daj boze da bude vise....
:: :: a kao drugo nzm gde je tresnuo, ali ovde u Nisu, tj kod mene u naselju se treslo nekih 10sek mozda i prestalo je....... dobro je, malo je falilo sve na pod da spustim za 1 min, i da izletim napolje..... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
Oko dva časa iza ponoći Srbiju je pogodio zemljotres jačine 3 stepena po Rihterovoj skali. Na području Valjeva su se osetili jači potresi, a po informacijama epicentar je bio 10 kilometara od Kraljeva na planini Stolovi. Prema prvim informacijama žitelji Kralejva i Kragujevca su ostali bez struje i vode. U toku dana detaljnje.
Zemlja se trese stigao GTX 580..Izgleda da je neko tamo na zapadu probao performanse ove karte : ) :) :) Boga mi..Crno vam se pise ATi-jevci :) :) :) :) :) @FSamir Skupljaj pare da ukrotis zver .)
Bilo bi lepo da koristis pravi nalog kad mi se vec obracas na takav nacin!Providan si! Nemoj toliko da crvenis i onako si vec dovoljno! Opusti se i nauci da primas :)
Malo su preterali sa overclock-om :D :))) ... Pa shta..malo da zasmeje.. .. o Boze.... shta odmah POTRAZI POMOC.. vredjash bzvz choveka! Eto... malo smo se promrdali.. sada nazad u krevet :D Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
`and there it was,investigators still cant believe whats going on,Fermi gtx580 strongly holded the line,and shaked Serbia,but then some silent killer called radeon coded name 6950/6970,we still don`t know who that was,raped her for 5,3 hours....She screamed so hard,that all the nvidia fans were shocked,and begging god to be mercy and let her find peace on the other world....`
eto brate sky,to se desava....:-)))
nije neki engleski,nije neki ni tekst,ali eto malo sale,na neke komentare....Kad smarate vi smaram malo i ja.Nisam fan ni Nvidije,ni Atija,ali mi je smesno kad se tolko propagiraju separatirane strane,umesto da se svi savetujemo sta je najbolje za nas hardverase...
Zemljo šta sve živi i hoda po tebi. Paranoja....ATI vs Nvidia...šta je sa tobom??...koristim jedan jedini nalog koji imam, prvi put ti se obraćam i to na ovakav način jer tema nije za sprdnju.
:: `and there it was,investigators still cant believe whats going on,Fermi gtx580 strongly holded the line,and shaked Serbia,but then some silent killer called radeon coded name 6950/6970,we still don`t know who that was,raped her for 5,3 hours....She screamed so hard,that all the nvidia fans were shocked,and begging god to be mercy and let her find peace on the other world.... :: :: eto brate sky,to se desava....:-)) :: :: nije neki engleski,nije neki ni tekst,ali eto malo sale,na neke komentare....Kad smarate vi smaram malo i ja.Nisam fan ni Nvidije,ni Atija,ali mi je smesno kad se tolko propagiraju separatirane strane,umesto da se svi savetujemo sta je najbolje za nas hardverase.. :: :: Asus m4a89gtd pro/usb3 . Phenom II x2 555,3960mhz . msi 4870x2 OC . 2x2gb geil ddr3 1600 . wd green 1tb . seagate 500gb . cm-rm 620w . yamaha dsp-ax620 . jbl L46 :: :: :: Zemlja se trese stigao GTX 580..Izgleda da je neko tamo na zapadu probao performanse ove karte : ) :) :) Boga mi..Crno vam se pise ATi-jevci :) :) :) :) : :: :: @FSami :: :: Skupljaj pare da ukrotis zver . :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Nisi care... jedan je za skladishtenje..drugi za system i igre :) A i iskreno..nemam pojma kako bi to uradio...jednog dana...... cu..verovatno :) P.S. Evo i za zemljotres
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.