imao sam neke kartice i otprilike to su ti rezultati,cpu mi je malo slabiji ali to je to. nego da li je neko probao eyefinder (vise monitora),kako to u praksi izgleda ,na kojim rezolucijama u poredjenju sa 1 monitorom? Nesto sam gledao na youtube-u,mnogo dobro izgleda.Da li nvidia ima nesto slicno? imao sam na nekim testovima propadanje gtx 460 ispod 10 fps,ali konacan skor nije to pokazao>Lepo se videlo da je fps sekundu dve bio ispod 10 fps,ali to nije prikazao.Sve se svodi izgleda ,ako neko ima slicnu karticu ,udri pa vidi sta se desava.
Al se klokuje ova 6850, ubija. Dobri su rezultati, ne kajem se sto sam uzeo 6870, negde sam cak i video da ova moja gigabyte verzija daje 1 frejm vise i od HIS i od konkurencije :D
Athlon II x4 630@3Ghz, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2@860Mhz cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: :: Al se klokuje ova 6850, ubija. Dobri su rezultati, ne kajem se sto sam uzeo 6870, negde sam cak i video da ova moja gigabyte verzija daje 1 frejm vise i od HIS i od konkurencije : ::
ovo je zlatno vreme grafike:) nikad nije bilo da se za poprilicno malo kesa dobiju ovako dobre performanse...al dobro taman za polemiku,trazenje picimetra :P
Pa ko što sam i napisao sebi ću da uzmem 6850, u paketu dobiješ i kartu i zanimaciju dok je isklokuješ kako ti odgovara. Zašto ne gtx460 po tom istom osnovu? Samo zato što 6850 manje troši, ništa više, nisu mi preterano bitni ni par evrića gore-dole ni par promila performansi.
Save the planet! U zdravoj zemlji zdrav kajmak i rakija!
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Zakljucak sledi..Jedini user review ima smisla.Tesko je verovati stranim sajtovima..No da ne ispadnem paranoican i ako znam mnogo sto sta vezano za to ostavicu vam da stav gradite na slobodnoj masti :)
Raicu plati meni ima da ti nabiflam da ATI bude brz samo tako.Znas koliko ce da me bude briga za nV.Sekunde jedne :) Catfish?Princip isti. Evo o tome bas pricaju na benchmarku da su do sad bili izuzetno objektivni a da taj test jako smrdi..Inace nisam ja to rekao mada i meni deluje klimavo ali nek bude..
:: Pa ono, volim njihove testove ponajviše, pregledni su i obimni, objektivni kolko se može :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: pa hardwarecanucks i radi najbolje testove.. :: :: ::
:: :: Nista, izgleda da mi jedino ostaje da menjam sa nekim moju 6870 za gtx 460 posto je mnogo losa i uopste ne tera sve igrice koje joj nabacis : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black :: :: :: Boze svasta.Sta tu ima da se bira.Ko ce da uzme ove dve kantice pored sportskog rolls roys-a!Brzina,moc,lepota,agilnost..Sta ces vise.. : :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Re: Re: Re: GTX jedan korak ispred.Zakoracite u buducnost :)
01.11.2010. 22:54
status: user broj poruka: 6083
Ne secka :) Novi crack je sve to sredio. MOgu i da kazem da se stvarno karta ne cuje. Zadovoljan sam. al trenutno mislim da je najbolja fora da se sad kupi ona 5850 toxic 2gb za 22 soma, onu sto raic izbacio link. Gotivaja da imas kartu od 2gb :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Pa video si si sam.Secka ti NFS :) :) : :: Sad si se zajebao i sa cuti i uzivaj .) :) :) :) :) : :: Samo vozi. ::
Prvo: Obradu žuti karton i opomena pred isključenje! Šta sad čita koji q, ja stvarno ne znam, ako ovo ne čita i postuje.... (što sam ja, marljivo tražeći po net-u, našao.... Namerno nisam šortirao link, ne bi li neki gotowan imao problema sa otvaranjem, pa da ga napušim:
Mislim, šta reći? Sve tri kartice koje su prodane uzeli su umetna koža, samuraj i tortillos, a da nisu oni kupili, pa ko bi? Otkrio sam njihov pakleni plan: pošto imaju sve tri kartice prodane na našem tržištu, praktično drže monopol sa polovnim dži-ber karticama serije 4xx i diktiraju cene, a sve u cilju da skupo prodaju dži-berke, i, jeftino se dočepaju blatija, od nekog sluđenog user-a. (Kog ja, jel`te, štitim). Nešto umanjili postovi vs. crveni... i slično.
:: Prvo: Obradu žuti karton i opomena pred isključenje! Šta sad čita koji q, ja stvarno ne znam, ako ovo ne čita i postuje.... (što sam ja, marljivo tražeći po net-u, našao.... :: Namerno nisam šortirao link, ne bi li neki gotowan imao problema sa otvaranjem, pa da ga napušim :: :: http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1866086/amd-dominates-discrete-graphics-marke :: :: :: Mislim, šta reći? Sve tri kartice koje su prodane uzeli su umetna koža, samuraj i tortillos, a da nisu oni kupili, pa ko bi? Otkrio sam njihov pakleni plan: pošto imaju sve tri kartice prodane na našem tržištu, praktično drže monopol sa polovnim dži-ber karticama serije 4xx i diktiraju cene, a sve u cilju da skupo prodaju dži-berke, i, jeftino se dočepaju blatija, od nekog sluđenog user-a. (Kog ja, jel`te, štitim) :: Nešto umanjili postovi vs. crveni... i slično :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.