da li ova karta moze uopste da radi na windowsu 7 koji sam instalirao posto ne pokazuje da vidi programe kad instaliram drajver i pokusam da je pokrenem...
osim što nemam ton kad snimam nešto, što inače retko radim. Ako neko zna rešenje za ovaj problem, bio bih mu zahvalan. Inače, prvo instaliram drajver sa Lidtekovog sajta, Win7 nađe neki svoj dodatni pri apdejtu, instaliram najnoviji PVR2 i sve šljaka, osim već pomenutog problema.
Ranije sam imao problema, pa sam koristio neke druge drajvere, ali sada radi normalno u W7/32. Ima malo zezanja oko nameštanja zvuka, ali radi sve, čak i zvuk prilikom snimanja. @DmasteRNo1: Da li ti je recoding Devices podešen? Da ti nije recording volume smanjen skroz?
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
skinuo sam driver 64bit za win7 (koji su u downloadu nazivao liveupdatePVR2exe) i instalirao ga...medjutim,sad u start meniju imam samo tu opciju da otvorim taj prozorcic sa daljinskim(za koji i dalje ne kapiram cemu sluzi) i nista vise...nigde nema programa,nigde nicega sto lici na program...sto je najgore,vise ne postoji kao program koji mogu da deinstaliram iz programs i features iako postoji (u 2 foldera:realtek i winfast) u C: program files...
Skines driver i application. (kliknes sa desne strane disketicu `total`)
Pre nego sto instaliras, uninstaliraj program i drajver(stikliraj da hoce kompletno da uklonis fajlove), restartuj komp, instaliraj drajver, restartuj komp, instaliraj aplikaciju.
i instaliran je program ali kad ga pokrenem izbaci da ne moze da nadje BDA device i ne skenira jer nema nijednog provajdera iako je kabal od kablovske ukljucen
sta sam radio ali napokon je uspeo da vidi programe i memorise ih...sad kao radi ali nema zvuka...niti mi daje da mogu nesto da promenim u podesavanjima za audio out control line...ne znam da li sam pozadi dobro ubo dzek-svetlo zelena od zvucnika je u srednjem izlazu iste boje na maticnoj(asus p5kpl se) i zvucnici rade( za muziku,internet....) ali sam dzek od tv karte probao u oba preostala izlaza i nista se ne desava....
Da bi dobio zvuk treba da TV kartu povežeš kablićem na CD In koji se nalazi na ploči (negde u okolini PCI/PCIe slotova) ili na ogdovarajući konektor na posebnoj zvučnoj (ukoliko je imaš).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.