Kupujem monitor pa mi treba neka preporuka za neki dobar, da ima DVI, ne mora da bude FullHD rez., nije mi to toliko bitno, do nekih 12000 din, pa svaki predlog je dobrodosao :)
Za te pare nema sa dvi.Teško da ceš naci i bez dvi za te pare, mislim ako ideš na 22 + a za neki 19 incni nebi ti to preporucio mnogo su mali (aj dok su bili 16:10 tad su i imali neku velicinu a sad sa 16:9 su smešni). A sad koji model sve jedno gledaj samo da vidiš to pre nego uzmeš da nema veliko probijanje i nedaj bože neki mrtvi piksel, znaci gledaj da ima garanciju koja pokriva što više kvarova mislim ono 3 mrva piksela grupisana il tako neke nebuloze kao što su kod samsunga koji ti nebi ni preporucio. U zadnje vreme su me oduševili philipsovi modeli. A to dvi il analogni iskreno nisam vido razliku.Imam monitor sa dvi al stvarno ne vidim razliku, jedino ako ti treba zbog neceg posebno.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.