ikac Zelim da kupim TV karticu. Dvoumim se izmedju PINNACLE PCTV Analog PCI i LEADTEK WinFast PVR2000 ? Da li nekom moze da mi pomogne oko izbora? HVALA
LEADTEK ODLICNA ZA MANJE PARA PINNACLE VRHUNSKA ZA VISE PARA. Pinnacle nosi sa sobim izuzetno skup software i ukoliko izgubis CD sa drajverima imaces veliki problem da preuzmes drugi. Kod Leadteka neces naici na taj problem. Kvalitet prikaza slike je odprilike identican, veoma dobar s obzirom na nase kablovske provajdere ili nedaj boze zemaljsku TV.
:: :: ika :: Zelim da kupim TV karticu :: Dvoumim se izmedju PINNACLE PCTV Analog PCI i LEADTEK WinFast PVR2000 ? Da li nekom moze da mi pomogne oko izbora :: HVALA
Ako planiraš neki ozbiljan capture u MPEG-2, onda LEADTEK WinFast PVR2000 jer ima hardverski MPEG-2 encoder, tako da ti resursi kompa ostanu na prihvatljivom nivou kad capturuješ.
:: :: ika :: Zelim da kupim TV karticu :: Dvoumim se izmedju PINNACLE PCTV Analog PCI i LEADTEK WinFast PVR2000 ? Da li nekom moze da mi pomogne oko izbora :: HVAL
Leadtek DTV 2000H je odlican izbor za tebe,pogledaj specifikacije,ja je imam i prezadovoljan sam.Kartica je novije generacije i sto je bitno podrzava digitalno analogni izvor!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.