AMD Athlon 64 X2 6000+ Asus M2N-E Kingstone HayperX 2GB 800MHz Codegen Briza 6099 400W Asus 7300GT Silent ostalo Vam je nebitno...
Hteo bih novu graficku na sve ovo da mogu da igram novi pes 2011 i novi 2k11 na maximum,ne mora to da bude neka najjeftinija varijanta ali srednje klase,voleo bih da imam directx 11 da moze da me sluzi i sledece godine :D
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Sa tim CPU, i uopste tom platformom, nemoj da budes veliki optimista za DX11. To `da te sluzi i sledece godine` nije losa ideja, ali moraces da radis rekonstrukciju jos nekih komponenti. Posto sve ovo verovatno vec znas - onda batali tu ideju. Igre koje si naveo radice ti na maksimumu i sa nekim ATI 4850 - samo me napajanje brine.
Sa tim CPU, i uopste tom platformom, nemoj da budes veliki optimista za DX11. To `da te sluzi i sledece godine` nije losa ideja, ali moraces da radis rekonstrukciju jos nekih komponenti. Posto sve ovo verovatno vec znas - onda batali tu ideju. Igre koje si naveo radice ti na maksimumu i sa nekim ATI 4850 - samo me napajanje brine.
Lik nije upućen, a vi ste prsli šta pričate... Gde ga pitate za za pare za grafiku i rezoluciju...
Cela konfiguracija je za menjanje... Teško koja karta stara par godina će moći da izdrži na tom smeće napajanju i tom procesoru... __________________ Scourge of PCBerza
S tim napajanjem jedna 5750 bi fino legla(u emmi 11000). Ako ti je napajanje radilo jedno 2 godine zamni ga nekim jeftinim od 500-550 w kodigen napajanjem il nekim slicnim znaci 1300-1400 dinara pa bi onda mogla i 5770 (imaš je veoma povoljno u emmi za 11800 ili gts 450 za 12400).A ako oceš da malo manje misliš o napajanu (pošto ce te neko uplašiti da nemožeš s njim) onda neko neko lc za 2000-3000. Mada sistem ima da ti radi odlicno sa vec navedenim napajanjima pošto su te grafike relativno manli potrošaci (jedino nisam probo gts 450 ali kolko vidim troši isto koliko i 5770) Što se tice menjanja cele konfiguracije nema potrebe za tim .A igre sa ovim kartica na nekoj rezoluciji do 1650 vecinom ima da rade na max podešenjim ai sa iskljucenim ili smanjenim aa i vs. Ako hoceš nešto jeftinije neznam imaš 5670 al se ne isplati ona je sa cenom od 8600 dinara veoma neisplatljiva a neke polovne neznam to vidi po oglasima. 4850 je solidna al nece moci sa tim slabijim napajanjima. dodatak http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTS_450_Sonic/26.html verovatno bi i sa gts 450 bilo problema a možda i nebi neznam (veoma važna stavka je peak) Dal nešto može sa napajanjem vrlo je prosto da se proveri. Ako je vazduh vreo to nece moci ako nije moci ce.
Nije isto ako igra u 1024x768 i u 1440x900, i ako moze da izdvoji 6000din i 10000din. A i lepo je rekao covek da ce kasnije da menja cpu i MB, tako da bolje da uzme sto bolju graficku sad, iako cpu bude usko grlo. Bitno je da ti uvek znas ko je prso. Bolje da si se potrudio da mu das neki konstruktivan odgovor nego samo ovako pises ko strumpf mrgud. Mora definitivno malo da se opustis, mnogo si negativan i unosis nervozu. Onako drugarski kazem. A ti se naljuti ako hoces.
:: Lik nije upućen, a vi ste prsli šta pričate... Gde ga pitate za za pare za grafiku i rezoluciju.. :: :: Cela konfiguracija je za menjanje... Teško koja karta stara par godina će moći da izdrži na tom smeće napajanju i tom procesoru.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
ali slazem se sa ovim sto kazu, znaci ja bih na tvom mestu minimum 5770(ili gts450) i lc napajanje od 600W ili 650W, nadalje da razmisljas da uzmes i quad cpu i i drugu plocu. Znaci za tu kintu ovo sto su predlozili kolege a i ja ti je najbolje resenje.
To shto neki tog athlona x2 6000+ na 3ghz sa 2mb kesa zovu smece to je njihov problem, i to nemoj uopshte da te uzbudjuje. Dobar je to procesor i u rangu je novih athlona II x2, moze da te posluzi solidno za gaming josh godinu dana, dok quadovi ne postanu standard. Teba ti novo napajanje u svakom slucaju i grafika (moze 5750). Moja preporuka za napajanje LC 600W ili OCZ SXS500
:: To shto neki tog athlona x2 6000+ na 3ghz sa 2mb kesa zovu smece to je njihov problem, i to nemoj uopshte da te uzbudjuje. Dobar je to procesor i u rangu je novih athlona II x2, moze da te posluzi solidno za gaming josh godinu dana, dok quadovi ne postanu standard. Teba ti novo napajanje u svakom slucaju i grafika (moze 5750). Moja preporuka za napajanje LC 600W ili OCZ SXS50
X2 6000+ nikako ne moze da bude u rangu sa Athlon II procesorima.
Daleko od toga da je los procesor, ali Athlon II je bolji procesor od njega.
Od tebe kad dodje uvek mi bude smešno pošto se postavljaš uvek kao da poznaješ nekoga, a opet psihologija ti nije jača strana... ne možeš da zaključuješ kakav je neko čitajući njegove postove... Možeš delimično, ali ne možeš stvarno da mi pričaš da sam negativan, jer ko me poznaje zna da sam sve samo ne negativan...
Konstruktivan odgovor je dobio, bolje pročitaj ponovo moj prethodni post. Mašina je za kantu, i na tu konfiguraciju ništa jače od 8800GT ne može zbog procesora i napajanja... Dual core ili ne, ulagati u tako matoru mašinu je bacanje para... __________________ Scourge of PCBerza
:: Nije isto ako igra u 1024x768 i u 1440x900, i ako moze da izdvoji 6000din i 10000din. A i lepo je rekao covek da ce kasnije da menja cpu i MB, tako da bolje da uzme sto bolju graficku sad, iako cpu bude usko grlo. Bitno je da ti uvek znas ko je prso. Bolje da si se potrudio da mu das neki konstruktivan odgovor nego samo ovako pises ko strumpf mrgud. Mora definitivno malo da se opustis, mnogo si negativan i unosis nervozu. Onako drugarski kazem. A ti se naljuti ako hoces :: :: :: Lik nije upućen, a vi ste prsli šta pričate... Gde ga pitate za za pare za grafiku i rezoluciju.. :: :: :: :: Cela konfiguracija je za menjanje... Teško koja karta stara par godina će moći da izdrži na tom smeće napajanju i tom procesoru.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Ja bih na tu masinu stavio neku polovnu: 9600gt,8800gt,9800gt (za oko 50e),a kasnije,kad dodje vreme lepo prodao ceo komp.Obzirom da imas 7300gt bilo koja od navedenih ce ti biti vise nego dovoljna
Imao sam i ja codegen od 400W i nije imalo teorije da radi 8800GT, tj stalno mi se restartovao komp, i ukoci se. Pa sam uzo posle Codegen od 550w i tu je radio dobro. Tako da moze neka karta sto malo trosi, ali sto pre treba menjati i tog Codegena!!
:: Od tebe kad dodje uvek mi bude smešno pošto se postavljaš uvek kao da poznaješ nekoga, a opet psihologija ti nije jača strana... ne možeš da zaključuješ kakav je neko čitajući njegove postove... Možeš delimično, ali ne možeš stvarno da mi pričaš da sam negativan, jer ko me poznaje zna da sam sve samo ne negativan.. :: :: Konstruktivan odgovor je dobio, bolje pročitaj ponovo moj prethodni post. Mašina je za kantu, i na tu konfiguraciju ništa jače od 8800GT ne može zbog procesora i napajanja... Dual core ili ne, ulagati u tako matoru mašinu je bacanje para.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Nije isto ako igra u 1024x768 i u 1440x900, i ako moze da izdvoji 6000din i 10000din. A i lepo je rekao covek da ce kasnije da menja cpu i MB, tako da bolje da uzme sto bolju graficku sad, iako cpu bude usko grlo. Bitno je da ti uvek znas ko je prso. Bolje da si se potrudio da mu das neki konstruktivan odgovor nego samo ovako pises ko strumpf mrgud. Mora definitivno malo da se opustis, mnogo si negativan i unosis nervozu. Onako drugarski kazem. A ti se naljuti ako hoces :: :: :: :: :: Lik nije upućen, a vi ste prsli šta pričate... Gde ga pitate za za pare za grafiku i rezoluciju.. :: :: :: :: :: :: Cela konfiguracija je za menjanje... Teško koja karta stara par godina će moći da izdrži na tom smeće napajanju i tom procesoru.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.