Spojio sam grafiku sa tv-om.(klonirao). sada imam mali problem jer tv uzivo koji gledam preko neta ne vidim kada pustim na TV. Ne vidi se ni film iz MV2 playera samo se vidi prevod. NVidia 7300 grafika. Primarni monitor mi je samsung 710 N lcd sa rezolucijom 1260X1024. Eto to je pitanje. Hvala!!
:: Spojio sam grafiku sa tv-om.(klonirao) :: sada imam mali problem jer tv uzivo koji gledam preko neta ne vidim kada pustim na TV :: Ne vidi se ni film iz MV2 playera samo se vidi prevod :: NVidia 7300 grafika :: Primarni monitor mi je samsung 710 N lcd sa rezolucijom 1260X1024 :: Eto to je pitanje :: Hvala! ::
OVERLAY
Prva stvar spusti rezoluciju monitora na 1024x768 jer ce ti u clone rezimu istu rezoluciju prikazivati i na TVu koju ovaj pak ne podrzava pa ce slika "setati" kada doters misa na ivicu monitora. Druga stvar tvoj problem je u OVERLAY, to se lako da resiti ukoliko mu kazes na kom displeju hoces aktivnu sliku. Mozes da biras na primarnom, sekundarniom ili same on all.
Cak mozes podesiti i da koristis sadasnju rezoluciju a da ti na TV ide samo aktivna slika ali u tom slucaju mozes imati problema sa prevodima i sl. jer oni nisu aktivni prozori.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.