Nisam nasao ni jedan kod nas, pa ako neko zna nek napise...
Treba mi da spojim sa lcdom, koji u sebi nema tv tuner, a od prikljucaka ima samo dvi-d, sto znaci da prima samo digitalni signal, sa vga na dvi ne radi, probao sam sve moguce....
a u racunar stavis tv tuner card ,u stvari tebi treba neka verzija htpc sa mini kuciistem koja bi imala grafu sa DVI-D i slot za tv -tuner i preko graficke spojis taj LCD koji bi sluzio kao TV ili za slusanje muzike ,gledanje videa.Imas jeftinih integrusa i nesto na bazi Sampron ili Intel Atom pa sklopi nesto.
Tv boxova ima koliko hocete, ali svi su analogni, a moj tv prima samo digitalni signal...tako da mi treba digitalni tv box, sto postoji, ali kod nas nema da se kupi. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.