Buduci da sam bas imao srece ..kupio pre par dana monitor 205BW ali moja radeon 9200 ne moze da ga podrzi u full rezoluciju treba da kupim novu..........Sta mi vi preporucujete buduci da 4 godine nisam uzimao nista novo za komp.......Koja graficka.......a komp mi je sledeci...
AMD Adthlon(TM)XP 2500+ 1.82GHz,256 MB of RAM
Neke kartice ne podrzavaju kolko znam nesto...da se ne bih zeznuo sad i za ovu kupoivinu
i by the way,jel se moze utopiti negde ova moja stara graficka....
ATI 9550 neki 128 bitni ili 9600PRO ili XT. Ako hoces da se igras, 7600GS.
Mada i tvoja kartica MORA da podrzava tu rezoluciju samo skini neke novije Catalyst drajvere sa ATI jevog sajta , pa ne moras bacti pare ako ti radi posao.
:: Ako imas para,120Eura,onda neku 7600GS AGP. Ali kupi i memoriju.A za tvoju graficku mozda dobijes do 20-tak Eura.Menjaj je za 256MB DDR-a :: :: A gde da je menjam za memoriju........jel to u nekoj prodavnici ili....
:: :: :: ATI 9550 neki 128 bitni ili 9600PRO ili XT. :: Ako hoces da se igras, 7600GS
da se igram...jedino sto igram je pes6 i naravno uzeo bih onda neku koju moze da mi podrzi full rezoluciju na High i 1680/1080........i Manager... :: :: Mada i tvoja kartica MORA da podrzava tu rezoluciju samo skini neke novije Catalyst drajvere sa ATI jevog sajta , pa ne moras bacti pare ako ti radi posao
probao to vec i smarao se par dana..skinuo sam catalyst 6.5 ali izgleda da moja graficka ne podrzava wide rezolucije..cak i u knjizici za nju sam nasao max rezolucija za lcd 1280/1024 :: Pozdrav.
:: :: :: :: ATI 9550 neki 128 bitni ili 9600PRO ili XT. :: :: Ako hoces da se igras, 7600GS :: :: da se igram...jedino sto igram je pes6 i naravno uzeo bih onda neku koju moze da mi podrzi full rezoluciju na High i 1680/1080........i Manager..
Tesko da ces moci da igras to sa 256 rama na fulu. Nego, moje misljenje je da prvo trebas da kupis jos min 256 rama, pa tek graficku.
Ima neka firma na NBGD i cini mi se da je Belpa Kompjuters ili nesto slicno, realno placaju ali najvise mozes da dobijes preko malih oglasa samo moras da cekas.
A ako ces da se igras onda moras da pazaris nesto jace poput 7600 GS.
1680*1080 nikad neces postici posto je maksimum koji monitor moze da prikaze 1680*1050.
Nego reci ti nama da li si bas sve probao ili nesto nece da radi, ima likova koji su imali slicnih problema i sa LG L204wt, meni to sve radi na i to na nekakvoj Connect3D 9550/256mb/128bit , budjava bez cincilatora samo sa pasivnim hladisom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.