Ovo nije HAWK obicni, nego posebna verzija, ali i obican AWK je sjajan....
:: A i lepo izgleda :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
OnTopic: Msi jos jednom potvrdjuje da je medju najboljima i da se ne mora udarati po usima sa cenama za neki top proizvod, kao recimo Asus i njegovi trolovi(pacovi,tremiti,vazali,masoni,jehovini(asusovi) svedoci...) rasprostranjeni po celom svetu
pa njihovi modeli ,koju su uglavnom,cyclone i hawk su brzi(po defaultu),hladniji,za nijansu tisi,imaju ogroman oc potencijal,a cene su im tu negde kao kod referentnih karti drugih proizvodjaca.
secam se preko nekih 2 meseca,kad jr 5770 bila 16-17000 znaci slicno ko sad ,qbit je imao jedini MSI HD 5770 HAWK i kostao je 15 180 dinara??kod njih i svih ostalih ,od drugih proizvodjaca 16k pa na gore. i naravno sve se prodalo za nekih 8 dana(ako se dobro secam)
uz to imam prijatelja,koji je video,uzivo, test novih MSI ploca za amd i intel,i jedino sto ima da kaze je da su odlicne,po njemu,kao coveku koji se time bavi,danas su one daleko bolje od ploca iz proslosti ,koje su bile shit....) uz to i lapovi u rangu 600-800e su zaista odlicni,onako na prvi pogled,hardverski.
Fenomenalna karta! Da nemam GTX 275, odmah bih uzeo ovu. Međutim, ovako mi se ne isplati prelazak na GTX 460, jer dobitak je minimalni. Čekam GTX 475, ako bude po nekoj normalnoj ceni. Kakva li će to zverina da bude! Prava dostojna zamena moje sadašnje karte.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Fenmenalna karta! Da nemam GTX 275, odmah bih uzeo ovu. Međutim, ovako mi se ne isplati prelazak na GTX 460, jer dobitak je minimalni. Čekam GTX 475, ako bude po nekoj normalnoj ceni. Kakva li će to zverina da bude! Prava dostojna zamena moje sadašnje karte :: :: ::
Nažalost, izgleda da je tako. Imam neki predosećaj da će koštati papreno. Jedno 350-400e sigurno. A o pojavljivanju ne zna se ništa.
Ako se ne desi ništa u roku od godinu dana, imam da uzmem sigurno još jednu GTX 275 za lepe pare i da me boli uvo za sve.
:: Ces da se nacekas bre :: :: Tesko ce u skoroj buducnosti izaci nesto dostojno(srazmerno ceni jace) te tvoje karte :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Fenmenalna karta! Da nemam GTX 275, odmah bih uzeo ovu. Međutim, ovako mi se ne isplati prelazak na GTX 460, jer dobitak je minimalni. Čekam GTX 475, ako bude po nekoj normalnoj ceni. Kakva li će to zverina da bude! Prava dostojna zamena moje sadašnje karte :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.