AMD Phenom II X3 710@3.45Ghz Box with CU pipes linx@55C Asus M4A785TD-M EVO 2GB DDR3 OCZ Gold@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@LC Power 919B Aequitas 2x500GB samsung F3@Raid 0,1.5TB sa
pa i to sto kazes stoji, al zamisli neko ko fura black fazon, sve crno u kucistu, i ova grafika bela sa zutim detaljima mu cucne ko dupe, stvarno ruzno..
:: Kućište je neverovatn ružno, a grafika, pa boli me uvo kako izgleda kad je neću gledati. Važno je kakve perfomanse daje :: :: ::
:: pa i to sto kazes stoji, al zamisli neko ko fura black fazon, sve crno u kucistu, i ova grafika bela sa zutim detaljima mu cucne ko dupe, stvarno ruzno. :: :: :: :: Kućište je neverovatn ružno, a grafika, pa boli me uvo kako izgleda kad je neću gledati. Važno je kakve perfomanse daje :: :: :: :: :: ::
U ovo kuciste ubaciti sto vise onih kung fu napajanja bez kulera (kulere pre povaditi) i to sve lepo postaviti staviti ispred nekog FAP-a koji ce to kuciste sa sve napajanjima par puta dobro da izgazi. Ako neko nema novca za FAP kombinaciju posao ce odraditi i jedna dobra macola od 30kg minimum. I sve to zabeleziti.
Da znaš da imam i ja neku no-name osmicu iz kineza što kara sve redom. Ne veruješ samom sebi da šugava osmica može da duva tako dobro i pritom se čuje tako slabo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: U ovo kuciste ubaciti sto vise onih kung fu napajanja bez kulera (kulere pre povaditi) i to sve lepo postaviti staviti ispred nekog FAP-a koji ce to kuciste sa sve napajanjima par puta dobro da izgazi. Ako neko nema novca za FAP kombinaciju posao ce odraditi i jedna dobra macola od 30kg minimum. I sve to zabeleziti
Zato i rekoh da se povade kuleri :), vise vredi kuler od celog napajanja.
Pozdrav!
:: Da znaš da imam i ja neku no-name osmicu iz kineza što kara sve redom. Ne veruješ samom sebi da šugava osmica može da duva tako dobro i pritom se čuje tako slabo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: U ovo kuciste ubaciti sto vise onih kung fu napajanja bez kulera (kulere pre povaditi) i to sve lepo postaviti staviti ispred nekog FAP-a koji ce to kuciste sa sve napajanjima par puta dobro da izgazi. Ako neko nema novca za FAP kombinaciju posao ce odraditi i jedna dobra macola od 30kg minimum. I sve to zabeleziti ::
Ne znam kako Antec može da pravi ovako ružna kućišta, a da pritom prave i savršenstvo poput P183. Što se GTX-a tiče, pa nije ona ružna toliko. Samo mi nisu jasni proizvođači sa kulerima koji sauzimaju 3 slota. Dve takve u SLi i možeš da zaboraviš na bilo koju drugu kartu.
neko ko stavlja 2 besne kartice u SLi, a treba mu do jaja hladjenje obicno ima para za vodu, tako da i ne gleda ta resenja koja zauzimaju 3 slota... npr. to gledam ja, koji nikad nece imati 2 kartice u kucistu, a shacujem vec duze vreme onaj MK-13 koji moze da ide gotovo na sve graficke i na njega oni tanki scythe... pored toga jedna PCIe mrezna i PCI zvucna, ima mesta za sve..
:: Ne znam kako Antec može da pravi ovako ružna kućišta, a da pritom prave i savršenstvo poput P183. Što se GTX-a tiče, pa nije ona ružna toliko. Samo mi nisu jasni proizvođači sa kulerima koji sauzimaju 3 slota. Dve takve u SLi i možeš da zaboraviš na bilo koju drugu kartu :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: Antec 30 :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.