Shvatam da ovakvih tema ima vec nekoliko ali one su davno skrenule sa pruge i ja imam neke svoje favorite pa bih voleo da dobijem informaciju od znalaca sta kazu da je bolje.
Elem od opcija koje sam nasao da hvale a da niko ne pljuje su : 24` LG W2453SQ-PF, 1920x1080(FullHD) 2ms DC50000:1 i Benq 2420HDBL pritom su NEKI rekli za ovaj model da ima ghostinga, ali opet je LED pa kao lepse boje.. nema HDMI ali to me ne brine previse.
Za igre primarno mi treba monitor i za gledanje filmova, tako da mi je najbitnije da nema ghostinga. Sta biste mi od ova 2 preporucili ili vec nesto trece?
BenQ 2420hd placen 21000dinara 2ms gtg grey to grey nema velikog probijanja svetlosti kao sto su se neki izlupali vise probijaju lg 22incha i acer nego ovaj model ima sve ulaze hdmi dvi i analog jednostavno je savrsen za taj novac hteo sam i ja samsunga p seriju ali da dam 7000dinara vise za Ime tj marku ne dolazi u obzir i nema takozvani ghosting
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.