8800GTS i novi drajveri 258.96 ne mogu da podesim 1440-900 rezoluciju nepostoji na savakoj drugoj rezoluciji mi je mutna slika. Monitor mi je 943nw. Winodws xp sp 3 sistem!
Idi na podešavanje monitora (zavisi koji win koristš) i dečekiraj opciju `hide modes that this monitor cannot display`. Posle toga ćeš dobiti sve rezolucije da biraš. Ako ni to ne uspe idi u NV control panel-u na custom resolutions i napravi tu tvoju uz odgovarajući refresh rate. To bi trbalo da radi.
:: :: 8800GTS i novi drajveri 258.96 ne mogu da podesim 1440-900 rezoluciju nepostoji na savakoj drugoj rezoluciji mi je mutna slika. Monitor mi je 943nw. Winodws xp sp 3 sistem :: ::
:: U nVidia control panelu idi u kategoriju display i podesi custom rezoluciju sa custom refresh rate-om :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Ali sta sam uspeo da uradim crko sam od smeha. Uzeo sam monitor sa drugo kompijutera i za menio mesta,e sad mi je na ovom sto je radilo sve kako treba poremetilo rezoluciju a n ovoam sto nije bilo u redu sada mogu da biram 1400*900. resetova sam oba kompa i nije pomoglo i dalje je praivlo problem. Kad sam vratio monitore na svoje mesto kako je bilo pre posle toga sam mogao da biram sve moguce rezolucje. Da crknes od smeha.Da zovek ne poveruje. Zivo me zanima dal se monitor zabagavao ilid rajveri nesto baguju u vezi prepoznavanje monitorve optimalne rezolucije!?
:: :: Ali sta sam uspeo da uradim crko sam od smeha. Uzeo sam monitor sa drugo kompijutera i za menio mesta,e sad mi je na ovom sto je radilo sve kako treba poremetilo rezoluciju a n ovoam sto nije bilo u redu sada mogu da biram 1400*900. resetova sam oba kompa i nije pomoglo i dalje je praivlo problem. Kad sam vratio monitore na svoje mesto kako je bilo pre posle toga sam mogao da biram sve moguce rezolucje. Da crknes od smeha.Da zovek ne poveruje. Zivo me zanima dal se monitor zabagavao ilid rajveri nesto baguju u vezi prepoznavanje monitorve optimalne rezolucije! :: :: :: ::
kad stabvim 1360*768 slika je mutna a maximalna rezolucija za monitor je 1400*900 i jedinda optimlana i cim pokrenes neku igricu izbaci opomenu od monitora podesti optimal rezoluciju 1400*900.
Stvarno, ni ja ne znam da postoji monitor sa rezolucijom 1400x900. Postoji 1440x900 i to je odnos stranica 16:10, ali siguran sam da si na tu rezoluciju mislio.
:: :: kad stabvim 1360*768 slika je mutna a maximalna rezolucija za monitor je 1400*900 i jedinda optimlana i cim pokrenes neku igricu izbaci opomenu od monitora podesti optimal rezoluciju 1400*900 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.