Kolko sam video po netu malo je usporena, gpu je sa 600 spusten na 550mhz a memorija radi na 1800mhz, mislim da tu nije nista korigovana brzina. E sad, kartica ima samo godinu dana garancije, da li su to reparirani modeli, vredi li to kupovati?
Na 7200 dindzi, sa godinu dana garncije, a one sa 3g garancije su oko 9500 din, toliko ne vrede, ali na 7200 sam mislio da se isplate, jer polovne idu oko 55-60e, pa rekoh sto da ne, samo me je bilo strah da nije repariarana, ali izgleda da jeste. Treba mi neka karta da pregrmim 2-3 meseca dok ne stigne gtx460, jedino da vidim koliko se krecu 5670 ddr5 pa mozda nju da uzmem.........
5670 je 74+ evra, shto je mnogo za nikakve performanse koje daje.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: :: :: :: Na 7200 dindzi, sa godinu dana garncije, a one sa 3g garancije su oko 9500 din, toliko ne vrede, ali na 7200 sam mislio da se isplate, jer polovne idu oko 55-60e, pa rekoh sto da ne, samo me je bilo strah da nije repariarana, ali izgleda da jeste. Treba mi neka karta da pregrmim 2-3 meseca dok ne stigne gtx460, jedino da vidim koliko se krecu 5670 ddr5 pa mozda nju da uzmem.........
Pre nego neko zakljuci i `Ta je sigurno reparirana, prejeftina je!`,neka proveri, pita itd. Sad bi ja mogo reći jao, u atomu je e3300 5e jeftiniji nego bilo gde u NS, mora da je repariran. Dajte ljudi, konkurencija. Lepo je kad negde nesto ima jeftinije.
Neka lepo zovne nekog dilera pa pita kolka je garancija...
Taj pinsoft ima mahom Gainward, mozda su oni uvoznici za Gainward?
jbg, novo je novo a reparirano je reparirano (polovno), forumasi samo ukazuju za mnoge koji nemaju pojma sta to znaci `R`, pa kupuju kao novo odusevljavajuci se povoljnom cenom, a mislim da vredi dodati malo vise para za novu stvar sa full garancijom...
:: Iskreno ne vidim šta je tu problem :: Ljudi pošteno kažu da je reparirana i spuste cenu :: Pored toga dobijete godinu dana pune garancije :: Ako crkne, dobijete drugu :: :: Kupite polovnu, prodje recimo mesec i ona crkne, i šta onda :: Posebno ove egzibicije pečenja ili duvanja pištoljem sa vrelim vazduhom (kako se taj alat kraće zove, zna li neko, hvala), rade ljudi svašta :: :: Ako nadjete polovnu, sa pisanom garancijom, e to je već nešto sasvim drugo :: Na kraju krajeva i garancija košta pa to vredi platiti i malo više :: :: :: ::
Hvala na konstruktivnom odgovoru! Svaki dan naucis nesto novo. (-R) Posebno kad je razlika samo 1k dinara, slazem se 10e za novo uvek vredi. Isto sam spreman i po oglasima kad kupujem da platim i polovno nešto više ako ima makar par meseci pisane garancije.
:: jbg, novo je novo a reparirano je reparirano (polovno), forumasi samo ukazuju za mnoge koji nemaju pojma sta to znaci `R`, pa kupuju kao novo odusevljavajuci se povoljnom cenom, a mislim da vredi dodati malo vise para za novu stvar sa full garancijom.. :: :: :: :: Iskreno ne vidim šta je tu problem :: :: Ljudi pošteno kažu da je reparirana i spuste cenu :: :: Pored toga dobijete godinu dana pune garancije :: :: Ako crkne, dobijete drugu :: :: :: :: Kupite polovnu, prodje recimo mesec i ona crkne, i šta onda :: :: Posebno ove egzibicije pečenja ili duvanja pištoljem sa vrelim vazduhom (kako se taj alat kraće zove, zna li neko, hvala), rade ljudi svašta :: :: :: :: Ako nadjete polovnu, sa pisanom garancijom, e to je već nešto sasvim drugo :: :: Na kraju krajeva i garancija košta pa to vredi platiti i malo više :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.