Jbg. ne bih se mucio da pravim temu,ali lakse je naci Mladica nego polovnu 5750 sa 1gb memorije,ako neko ima nek mi se javi na 0612840615,Hvala...Placam do 90eura..preko kurirske sluzbe..
ko je meda?dajte mi njegov broj...nece da salju mnogi to ti pricam iz iskustva zadnjih 5 dana pokusavam,valjda mnogi nisu zadovoljni sa njima..mada i ja neznam zasto???
Ma nece ti ni meda prodati imao je CF ostala mu jedna...
Te karte su sad na ceni jer za 90e(polovna) imas DX11 kartu koja kad se klocne je brza od GTX260 a super su hladne i tihe...sasvim dovoljna karta da se igras ma max u vecini igara koje su izasle...
I ja sam sebi uzeo jednu polovnu Sapphire 5750 1GB DDR5 staru 3 meseca u pismenoj garancij - 90e
Ja sam moju prodao odmah sutradan poto sam stavio oglas i nisam slao, slao bih jedino da nisam mogao da prodam nekom u BG-u, ali na svu srecu jesam.
Sad mi je ostala jedna kloknuta i tera vecinu igara u fullhd bez problema, pa dok ne izadje 6000 serija bice dovoljna :D
Nece da salju jer se ceka po nedelju dana za pre, tako sam ja cekao kad sam slao AKS-om graficku u novi sad pre par meseci. Plus sam morao licno da idem po pare nisu mogli da se smiluju da i donesu kuci....
:: :: ko je meda?dajte mi njegov broj...nece da salju mnogi to ti pricam iz iskustva zadnjih 5 dana pokusavam,valjda mnogi nisu zadovoljni sa njima..mada i ja neznam zasto?? ::
Pa dogovoris se sa prodavcem da mu uplatis preko banke na racun a ako nema racun tu je postnet.Dobije pare u roku od par minuta. Tako sam barem ja radio.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212 GAINWARD GTX 260 SP216 2x2GB KINGSTON TALL HS 1066 MHZ SAMSUNG 750GB 32MB OCZ STEALTH X STREAM 600W THERMALTAKE SOPRANO RS101 WINDOW LG GH22NS40 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 G800 A4 X-755FS
Ja moram da te pitam, zashto si je uopshte prodavao (ovu jednu)? Da si nastavio sa cfx-om mogao bi (verovatno) da sachekash onu tamo seriju Radeona ili geforce-a.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Hocu da probam 6000 seriju pa mi je bolje odmah da prodam jednu jer sad moze solidno para da se dobije za nju, prodao sam je za 1000 din. manje nego sto sam platio novu pre 7 meseci....
:: Ja moram da te pitam, zashto si je uopshte prodavao (ovu jednu) :: Da si nastavio sa cfx-om mogao bi (verovatno) da sachekash onu tamo seriju Radeona ili geforce-a. :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
:: Ja sam moju prodao odmah sutradan poto sam stavio oglas i nisam slao, slao bih jedino da nisam mogao da prodam nekom u BG-u, ali na svu srecu jesam :: :: Sad mi je ostala jedna kloknuta i tera vecinu igara u fullhd bez problema, pa dok ne izadje 6000 serija bice dovoljna : :: :: Nece da salju jer se ceka po nedelju dana za pre, tako sam ja cekao kad sam slao AKS-om graficku u novi sad pre par meseci. Plus sam morao licno da idem po pare nisu mogli da se smiluju da i donesu kuci... :: :: :: :: :: :: ko je meda?dajte mi njegov broj...nece da salju mnogi to ti pricam iz iskustva zadnjih 5 dana pokusavam,valjda mnogi nisu zadovoljni sa njima..mada i ja neznam zasto?? :: ::
Pa da al tad sam slao prvi put i taj sto je uzimao je trazio to mislim on je dobio sve kako treba i brzo, a ja sam cekao.
A slao sam i post expressom kuler u Nis i tu su pare stigle sutradan i doneo mi postar kuci....
:: Jebo AKS, Post ti donese za jedan dan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Ja sam moju prodao odmah sutradan poto sam stavio oglas i nisam slao, slao bih jedino da nisam mogao da prodam nekom u BG-u, ali na svu srecu jesam :: :: :: :: Sad mi je ostala jedna kloknuta i tera vecinu igara u fullhd bez problema, pa dok ne izadje 6000 serija bice dovoljna : :: :: :: :: Nece da salju jer se ceka po nedelju dana za pre, tako sam ja cekao kad sam slao AKS-om graficku u novi sad pre par meseci. Plus sam morao licno da idem po pare nisu mogli da se smiluju da i donesu kuci... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ko je meda?dajte mi njegov broj...nece da salju mnogi to ti pricam iz iskustva zadnjih 5 dana pokusavam,valjda mnogi nisu zadovoljni sa njima..mada i ja neznam zasto?? :: :: ::
Ma ne.Trenutno je 5770 u zgradi do mene kod komsije na pozajmici,dok ne uzme nesto. To je onaj sto hoce GTX 460,pa nek oceni sam sta hoce nemogu da se vise smaram sa njim. Ja cu da napakujem jos jedan komp za mene i 9800 ide klincu a meni ATI. Ova XFX je iz Svajcerske uzeta sa Ricardo.ch.sajta i ne prodajemi se zato sto grafe za nase i njihovo trziste uopste nisu iste.Razlika je ogromna.Oni dobijaju najbolje primerke a mi sto kaze Marko Buljsone.
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647488. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.