Ma, pravopis je jos manje bitan, pojma nemam sta je hteo da kaze. To je ono kao nesto razmisljao, i kao da mu se pola misli zalepilo na naslovnu stranu pcberze
da kasnim , pa da mozda u srbiji ali van srbije zivim i probao sam graficku za 100dolara je mnogo hvalitetnije neka ati u toj ceni a taman sam zamenio 9800 gt i vidi ze razlika ali ono sta vam kazem .. u srbije je nema ni u prodaji
Pa ako si je nabavio pre nego što je stigla u Srbiju, onda si vala mogao da baciš par benchmarka čisto onako... ovako je tema besmislena... __________________ Scourge of PCBerza
haha , pa na ovom forumu su gori retardi nego sto sam mislio .... Dobro pametnice moja mozes me prozivas koliko oces ali zabole me , neznam koliko godinas imas ali brate blejis na ovom forumu 0-24 kao neki retos... idi malo do grada ili van .. ako to jos uvek postoji u Beogradu ili u tom tvom selu ...
Ohoho, dodali smo po koje veliko slovo i po neki zarez, a vidim ima i tačaka.
:: haha , pa na ovom forumu su gori retardi nego sto sam mislio .... Dobro pametnice moja mozes me prozivas koliko oces ali zabole me , neznam koliko godinas imas ali brate blejis na ovom forumu 0-24 kao neki retos... idi malo do grada ili van .. ako to jos uvek postoji u Beogradu ili u tom tvom selu ...
Khm khm,prelistao je malo Srpsku gramatiku,mada o5 nije dobro naucio,... xD Covece pa ti si nepismen za -10 ! Zesce sam se naspejao, zajebao si onog lika sto peva `kuca poso...`,axaxaxa....
:: haha , pa na ovom forumu su gori retardi nego sto sam mislio .... Dobro pametnice moja mozes me prozivas koliko oces ali zabole me , neznam koliko godinas imas ali brate blejis na ovom forumu 0-24 kao neki retos... idi malo do grada ili van .. ako to jos uvek postoji u Beogradu ili u tom tvom selu ...
Nisam ga izmenio nego sam čuo ovu verziju, a ima ih još pet. U svakom slučaju sjajan je!
:: Bili cigan i reper u parku.Dođe reper ciganu i pozdravi ga sa peace man. A dođe cigo:Ja sam ti nepisme :: Malo si izmenio vic ali ovo je origina :: :: :: :: :: Sretne Mujo crnju i ovaj reče njemu: `Peace man`, tek će ti Mujo: `nepismen`!
Ma da i to sto kazes ima hiljade verzija jednog vica. Nasao se Huso sa Fatom u dzungli i tu susretne Tarzana. Pocnu se upoznavati, pruze jedan drugom ruku i Tarzan će prvi: Ja Tarzan! Ja Huso! Moja Dzejn! Moja Fata! Kad iznenada skoči majmun sa drveta, Tarzan ce: Moja Cita! Huso ce: Moja nepismena!
:: Nisam ga izmenio nego sam čuo ovu verziju, a ima ih još pet. U svakom slučaju sjajan je :: :: :: :: Bili cigan i reper u parku.Dođe reper ciganu i pozdravi ga sa peace man. A dođe cigo:Ja sam ti nepisme :: :: Malo si izmenio vic ali ovo je origina :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sretne Mujo crnju i ovaj reče njemu: `Peace man`, tek će ti Mujo: `nepismen`!
Blago vama , sta vam kazem.. Aj cujemo se za 18 sati kad budem na poslu ponovo ah da sta je posao.. . u srbiji glodarite za 100-150 neki za 200 a neki nakrici za 250 ali i oni umru tokom vremena , a zenski rod da nespomenem.. no comment aj poz fala vam na drustvu
Nek mi neko prevede, ništa te ne razumem. Bar kada bi takvi kao ti češće napuštali Srbiju malo bi se i pročistili ovde.
@AcA089 Haha, dobar ti je i ovaj sa Čitom!
:: Blago vama , sta vam kazem.. Aj cujemo se za 18 sati kad budem na poslu ponovo ah da sta je posao.. . u srbiji glodarite za 100-150 neki za 200 a neki nakrici za 250 ali i oni umru tokom vremena , a zenski rod da nespomenem.. no comment aj poz fala vam na drustvu
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.