mogu samo da zamislim buku koju prave :) zanimljivo u svakom slucaju, al ostajem pri planu da ukrstim dve 5870 u neko skorije vreme da vidim kako to stvarno radi.
Pa prodajem je da bi uzeo Asus Top GTX460 još jednu za SLi... a prijaju mi usput PhysX efekti pa bi da se vratim na Nvidiu. Lepo me služila 5870... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Da se razumemo, i na poklon da je dobijem, ne bih se bunio : :: :: Ne znam sto je prodajes, ja da imam pare sad za 5870, ne bih je menjao do smaka sveta, tj, kraja 2012 :: ::
razumem, al garancija za pare sa moje strane stoji razmenili bi sve podatke, dodjes kod mene al moram jos da vidim ocu li imati kes za koji dan... al kako oces razumem ako si nepoverljiv..
:: Jbg na rate mogu da dam samo bliskim prijateljima... : :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
sve do tri karte, cetiri vec podbacuju i ne bi mi bilo bas neko zadovoljstvo da ih drzim u kucistu... Ni sa tri nije sjajna situacija, dok CF sa dve karte vec ima itekako smisla :)
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.