Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc za monitor za ASUS laptop
STRANA 1 OD 1
lebo Pomoc za monitor za ASUS laptop 10.09.2010. 11:03 T29287

status: user
broj poruka: 13

Imam laptop asus 52jr.. il kako vec :), uzimao bih sigurno monitor 22`da kacim na njega, pa mi je malo vece pitanje koji, ucenovnom rangu oko 15.000, jbg znam da je najb solucija neki sa hdmi-om, al tima ide cifra u nebesa, pa sam se donekle pomirio sa rgb ulazom koji lap i jedino ima pored hdmia ...inace lap ima atija 5470 na giga rama, ako to nesto znaci..

Bavim se dizajnom i imam pozitivna iskustva sa samsung serijama, gde nema one dosadne senke na slovima i slika je poprilicno kristal, al jbg stadoh na svom 223bw, ove posle nisam pratio tako da molim za pomoc!

e i videh sad ova dva: SAMSUNG P2250N i SAMSUNG B2230N, pa ako ima neko neka iskustva nek javi!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs