Pazario sam komp. ali nemam monitor, tacnije cekam koji dinar pa da kupim neki dobar.
do tada komp, je prikljucen na 32 inca sony bravia w 4000. u full hd rezoluciji Nisam zadovoljan sa slikom, da li moze bolje, da li nesto grijesim?
spojen je mini hdmi kablom i probao sam i obicnim hdmi kablom ista je situacija.
graficka kartica je asus 460 1gb top.
u nekim testovima ma sam citao da je slika na tv ove vrste: kristal, prelijapa i sl. u principu pozitivni utisci kod mene je to slucaj samo kod filmova i igru kad ukljucim, a desk top internet slova folderi sitne ikonica a i krupne, sve je nekako zbrljano, nejasno i ne moze se ni porediti sa monitorom.? ?????
To ti je do podešavanja signala na TV-u. Nemam Sony, već samsung, ali možeš da pokušaš da nadješ opcije za HDMI i podesiš signal na `Just Scan`. Ja sam imao takav problem sa 5870, sve je nekako mutno bilo, a text nisi mogao da pročitaš... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.