Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
EVGA SR2 Dual Xeon + 4 way SLi GTX480 Overclocking
STRANA 1 OD 1
Daum EVGA SR2 Dual Xeon + 4 way SLi GTX480 Overclocking 07.09.2010. 19:26 T29223

status: user
broj poruka: 12798
Guru3D su uzeli blago rečeno najbolju matičnu koja može da se nadje, turili dva Hexacore Hyperthread Xeona X5680 i 4 GTX480-ice, i radili testove na vazduhu, vodi i LN2...

Bolje da ne gledate screenshot Vantage-a, većina nas neće videti ove rezultate jedno 2-3 godine, neki i duže... http://goo.gl/Q2Q5

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko I testirali, testirali.... 07.09.2010. 19:37 #242957

broj poruka: 6656
Kao ono Her Flick, ih bin marchiren, marchiren....

Pa jesu li ti šta jebali, jeli ćevapa? Testirali, testirali.... to je brate, čista reklama i buka-je-u-modi navlačenje pažnje. Čemu to u realnosti koristi? Kupićeš? Ili bilo ko od nas? Ili ti mudroseri i jebivetri? No dobro..... baš me briga, ko mi kriv što čitam, ali, nisu još utakmice počele pa...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Jebivetar Re: I testirali, testirali.... 07.09.2010. 19:59 #242965

broj poruka: 2386
Izvol`te?
http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

:: Kao ono Her Flick, ih bin marchiren, marchiren...
::
:: Pa jesu li ti šta jebali, jeli ćevapa? Testirali, testirali.... to je brate, čista reklama i buka-je-u-modi navlačenje pažnje. Čemu to u realnosti koristi? Kupićeš? Ili bilo ko od nas? Ili ti mudroseri i jebivetri? No dobro..... baš me briga, ko mi kriv što čitam, ali, nisu još utakmice počele pa..
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
dautovic ... 07.09.2010. 21:01 #242971

broj poruka: 2855
Nabise mi komplex ti likovi sad...idem auto da prodam da kupim to da ne patim vise...da si prekratim muke.

Koja glupost majko moja, a da necu te rezultate videti naradnih 2-3 godine me toliko potreslo, jer mi je sve u zivotu skor u Ventage-u...

QQ sta neki ljudi rade u svom zivotu...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic RE 07.09.2010. 22:36 #242992

broj poruka: 1463
JE%@^)@# !@%!@#) PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP @ Vantage Score :D

cisto kurcenje :D

Ovakav setup ce imati ma nece ga imati ni 10 ljudi od svih 6 milijardi il kolko nas vec ima na ovoj kugli zemaljskoj

meni bi bio dovoljan jedan taj XEON i dve 480ice ( skroman covek jbg ) :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

pajsgudgud Lepo je videti 07.09.2010. 22:40 #242994

broj poruka: 3743
šta može današnja tehnologija. Nego...kad bi neko pustio Vantage na onih 10 ili 100 najbržih računara da vidimo rezultat....)
support normality

BassivitY rade ljudi ono sto vole 07.09.2010. 23:20 #243011

broj poruka: 911
najobicniji testovi radjeni sa neobicnom masinom ...ko da im je bitno sta drugi ljudi misle ...vole to da rade i bole ih ona stvar. To da li je preterano ili je reklama ,ili neki bogati seljak ima pare pa se razbacuje nije na nama niti bilo kome da sudi ...ljudi koji vole automobile rade tuning do granica pa posle odu na dyno da pogledaju sta su uradili ,ovi vole kompove i to isto rade sa svojim masinama

sad samo treba da se javi neko i da kaze da auto mozes da vozis a komp ne mozes ...

svako radi ono sta voli ...

CARPE DIEM

Daum Re: ... 07.09.2010. 23:31 #243013

broj poruka: 12798
Pa nije ni poenta bila da te potrese, samo sam izneo rezultat jer je smešno stvarno što niko neće gledati te rezultate skoro... Što naopako shvataš... mislim, overclock session je u pitanju. Koga ne zanima, ne zanima... mislim ni mene generalno ne zanima, zaludjivanje mi je LN2 itd i overclock takmičenja, ovo sam jedino izbacio jer je čisto izdrkavanje da veće ne može da bude...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Nabise mi komplex ti likovi sad...idem auto da prodam da kupim to da ne patim vise...da si prekratim muke
:: Koja glupost majko moja, a da necu te rezultate videti naradnih 2-3 godine me toliko potreslo, jer mi je sve u zivotu skor u Ventage-u..
:: QQ sta neki ljudi rade u svom zivotu..
dautovic ... 08.09.2010. 00:11 #243026

Tako sam i shavatio, kao izdrkavanje...nista naopako.

markozutic Re: rade ljudi ono sto vole 08.09.2010. 02:20 #243053

broj poruka: 1463
e brate moj i ja bi voleo isto to da radim, kao i nas 80% ovde
samo na zalost nismo u mogucnosti.... .)
Kad se ima para pola problema je reseno .-D
a kad ih nemas na nuli si pa si na nuli :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: najobicniji testovi radjeni sa neobicnom masinom ...ko da im je bitno sta drugi ljudi misle ...vole to da rade i bole ih ona stvar. To da li je preterano ili je reklama ,ili neki bogati seljak ima pare pa se razbacuje nije na nama niti bilo kome da sudi ...ljudi koji vole automobile rade tuning do granica pa posle odu na dyno da pogledaju sta su uradili ,ovi vole kompove i to isto rade sa svojim masinam
:: sad samo treba da se javi neko i da kaze da auto mozes da vozis a komp ne mozes ..
:: svako radi ono sta voli ..
:: CARPE DIEM
dautovic Re: Re: rade ljudi ono sto vole 08.09.2010. 02:26 #243054

Sad si lupio pa ostao ziv...ne znam za tebe ali ja da imam `takvu kintu` daleo od toga da bi kupovao 4 usrane grafike koje se greju ko kotlarnice, ne bi se uopste zamlacivao sa takvim sranjima...

:: e brate moj i ja bi voleo isto to da radim, kao i nas 80% ovd
:: samo na zalost nismo u mogucnosti.... .
:: Kad se ima para pola problema je reseno .-
:: a kad ih nemas na nuli si pa si na nuli :
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Gainward 9800GT 512MB
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
:: :: najobicniji testovi radjeni sa neobicnom masinom ...ko da im je bitno sta drugi ljudi misle ...vole to da rade i bole ih ona stvar. To da li je preterano ili je reklama ,ili neki bogati seljak ima pare pa se razbacuje nije na nama niti bilo kome da sudi ...ljudi koji vole automobile rade tuning do granica pa posle odu na dyno da pogledaju sta su uradili ,ovi vole kompove i to isto rade sa svojim masinam
:: ::
:: :: sad samo treba da se javi neko i da kaze da auto mozes da vozis a komp ne mozes ..
:: :: svako radi ono sta voli ..
:: :: CARPE DIEM
DmasteRNo1 Kad bih imao para 08.09.2010. 08:06 #243067

broj poruka: 6103
potrošio bih ih na 1001 pametniji način od bacanja para na komp. Iako uživam u traženju nekog novog parčeta hardvera koji ću da kupim, mislim da je ovo sa Gurua preterivanje. E, sad, za njih očigledno nije.

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

BassivitY ... 08.09.2010. 09:01 #243073

broj poruka: 911
ja licno da imam te pare ,odnosno toliko koliko vredi komp ,verovatno bi izvadio sadasnji c20xe iz kadishe i ubacio c20let motor ,uzeo jacu pumpu za gorivo ,zamenio lamelu ,kvacilo i prednje gume ,mozda i svecice a sa onim sto mi ostane zvao bi vas na pivce i leskovacki rostilj hahah ...s obzirom da samo graficke izadju 1500e+ ,maticna nemam pojma stvarno ali nimalo nije naivna ,procesori su verovatno papreni i jos na kakvo su tu hladjenje otisle pare ...strasno

CARPE DIEM

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs