Gledao sam ostale teme na forumu,ali me zanima koja NOVA graficka do 9000 dinara? Video sam 9800GT Gainward za 8700 dinara i Power Color i Sapphire 5670 za 8600 dinara...Obe su 512 MB... Graficka bi mi trebala za pomalo igrica (MOH Airborne ili tako nesto) u 1280x1024... Procesor X2 4800+ i 2x1GB 800 MHz KVR... Hvala svima unapred!
Ima za 9200 din GTS 250, a inace ima za 7500 hiljada nekih repariranih, to ne uzimaj :).
Pozdrav!
:: Za te pare nemaš veliki izbor. Jedna od te dve ti je jedina opcija. Možda ima GTS 250 nova za te pare :: :: Edit: Ima Gainward GTS 250. To bi ti bila najbolja kupovina. Gledaj samo da ne bude Green Edition :: :: ::
Moj drug je kupio Gainward 9800GT green edition, mogu ti reci da se kuler malo vise cuje pri opterecenju (ali nisam siguran, mozda je to bio i kuler oc cpu-a). Inace gura veoma dobro novije igrice.
4770 nema nigde il ja nisam mogo da nađem 250 nisam našo ispod 10 000 9800 gt je bolja oko 10 posto od 5670 a ona je tu negde il bolja od 9600 gt u svakom slucaju je novija i ima je za 7950 din. Sad zavisi i koje napajanje imaš ako je lošije 5670 ako je bolje 9800 za tih nekih 8500 il dodaj još malo pa gts 250 . Nemaš druge opcije il sacekaj malo možda se desi nešto 2012 je blizu
# PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard. # 400 Watt Power Supply is required. # 500 Watt Power Supply is recommended for CrossFireX™ System. # Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products. # 1024 MB Minimum of system memory. 1 Gb memorija minimalno
ATI Stream Technology ATI Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blue-ray Playback) ATI CrossFireX™ Multi-GPU Technology Dolby® TrueHD and DTSHD Master Audio™ Support DX 11
ma jok, taman posla, mene boli uvo, nego preporucujem firme sa kojima imam fina iskustva i gde imaju normalne cene (manje-vise).. a i volim pregledne cenovnike..
:: Sta je ovo malo neko pa preporucuje mazu i lunju,prvo Abner meni pa sad ti njemu....da ovo nije neki vid prikrivenog freelansing za doticnu firmu? :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: nisu reparirane, imas u A-MAZE :: :: :: :: :: ::
mada ne verujem da imaju,neka proveri ,a i nesto mi sumnjiva karta ,ova Gigabyte 9800 Gt je sa Zalman kulerom, ako nije neki gamer ,ja bih pre isao na ovu Ati.
80% da to nije Zalmanov kuler,podseca malo na VF700 ali ako bolje pogledas dosta je siromasniji i verujem da su preformanse kao nebo i zemlja naspram pomenutog Zalmana.
Evo sada sam slikao ovaj moj VF700-CU,samo su fotke malo losije jer mi izgleda riknjava socivo na Nokia-ji:
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: mada ne verujem da imaju,neka proveri ,a i nesto mi sumnjiva karta ,ova Gigabyte 9800 Gt je sa Zalman kulerom, ako nije neki gamer ,ja bih pre isao na ovu Ati.
inace strasni kuleri,samo sto im je vent malo slabiji i totalno ne otporan na dlake i prasinu. Meni je jedan vent crkao za mesec dana na 4850-tci,pa sam onda zemenio evercool-om od 45 mm i radio je za sve pare.
Gledao sam u Etronu (na sajtu) ovu za 6600 i poslao sam im mail da vidim kolika je garancija (odgovorice i da li je imaju,posto to tako biva)... Posto nisam neki gejmer,a nemam ni neko dobro napajanje (kupio bih neko do 30-35 evra,ako bas zatreba) najvise bi mi odgovarala 5670... Hvala svima na predlozima!!!
5670 nije totalni krs, ne lupaj, malo je slabija od 9800GT, al manje trosi, manje se zagreva, novija je, itd. U svakom slucaju, za rez. 1280x1024 je maltene svejedno...
:: 5670 je krs ali totalni 9800 gt je mnogo jac :: :: ::
ne lupam imao sam 5670 i asus i gainward po 1gb su imale i nista nije mogla da povuce koliko moze 9800 gt ali ono a oko grejanja 5670 je 128bit. a 9800 je 256 ofc da vise greje ali neprolazi 60c
Broj postavljenih tema: 60400. Broj poslatih odgovora: 647488. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.