U racunaru mi je trenutno GTX 260 (Gainward) i interesuje me da li se trenutno isplati zameniti je za GTX 460 ili 465. Koliko su ove dve bolje i da li se isplati sada menjati ili da sacekam jos neko vreme
imash kartu koja i dalje extra ,tera sve ko od sale ,tako da mozes ako bas oces da menjas ,da sacekas ati hd6xxx seriju,mada ,da imam tu grafu promenio bih je tek kad bi se stvorila potreba za to!
Čekaj i štekaj, pare na gospođicu nemoj da daješ(ne znam šta je djokosrb mislio, na kurvu ili sponzorušu(svodi se na isto)), ali svejedno, za te stvari ne bacaj pare. Za gtx260 možeš da uzmeš 100-110 evra, ako se odlučiš za upgrade, mada ja bih čekao, izaći će novi ATI, pa će i cene malo čučnuti.
Imaš GTX460 za 23.000 otprilike, po meni odlična karta. Nemoj da gledaš GTX465 je je to GF100 čip koji se više greje i više struje traži nego GF104 koji ima GTX460.
Ako clockuješ lepo kartu možeš da predješ GTX465 i da pridješ GTX470... __________________ Scourge of PCBerza
:: ima tu na vrhu jedna tako lepa tema :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ma nisu samo 99%, pitanje je samo kada se otkrivaju. Kao lekovi, ako se ufiksate dejstvo ce poceti za 3-4 sata.Tako i kod zena samo se kod njih meri u godinama pocev od prstenovanja.
Jos si ti zelen pa verujes u pepeljuge,a one veruju u inch-e i papirnu monetu
Nije baš tako, sve zavisi u kakvim se krugovima čovek kreće. Normalne osobe suprotnog(ženskog) pola treba tražiti duže nego ostale i biti srećan ako nađeš, ali ne treba ni biti isključiv pa pričati da sve idu u istom pravcu. Istina, ženama treba sigurnost i to je sa godinama sve izraženije(jer su i zadaci koje ti život baca kompleksniji, obzirom da ćeš sa normalnom osobom kad-tad želeti porodicu), ali sad već daleko odoh.
:: Ma nisu samo 99%, pitanje je samo kada se otkrivaju :: Kao lekovi, ako se ufiksate dejstvo ce poceti za 3-4 sata.Tako i kod zena samo se kod njih meri u godinama pocev od prstenovanja :: :: :: Jos si ti zelen pa verujes u pepeljuge,a one veruju u inch-e i papirnu monetu :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: kakve bre kurve i sponzoruse,normalne cure,covece? :: :: :: :: eh stvarno sad ,nisu sve takve,hvala bogu
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nije baš tako, sve zavisi u kakvim se krugovima čovek kreće. Normalne osobe suprotnog(ženskog) pola treba tražiti duže nego ostale i biti srećan ako nađeš, ali ne treba ni biti isključiv pa pričati da sve idu u istom pravcu. Istina, ženama treba sigurnost i to je sa godinama sve izraženije(jer su i zadaci koje ti život baca kompleksniji, obzirom da ćeš sa normalnom osobom kad-tad želeti porodicu), ali sad već daleko odoh. ::
:: Ti ili si nasao neku seljancicu podno Zlatara, ili imas robu da ti i Holandjani pozavide :: :: Ako je ovo drugo ti si moj best friend as of now! :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nije baš tako, sve zavisi u kakvim se krugovima čovek kreće. Normalne osobe suprotnog(ženskog) pola treba tražiti duže nego ostale i biti srećan ako nađeš, ali ne treba ni biti isključiv pa pričati da sve idu u istom pravcu. Istina, ženama treba sigurnost i to je sa godinama sve izraženije(jer su i zadaci koje ti život baca kompleksniji, obzirom da ćeš sa normalnom osobom kad-tad želeti porodicu), ali sad već daleko odoh. :: :: ::
To mi je jedino i ostalo od tih izbalansiranih krvopija
Salu na stranu da ne zalazimo dublje u off topic,recu samo da su prave zene na granici izumiranja, a da su pravi muskarci davno stigli na medjunarodnu listu ugrozenih vrsta.
za prave zene mogu da potvrdim da su na granici izumiranja,ali za prave muskarce...verujem da na ovom forumu ipak ima nekoliko kompetetnijih ljudi da o tome govore Prepoznace se oni sami...
MIND CONTROL
:: To mi je jedino i ostalo od tih izbalansiranih krvopija :: :: Salu na stranu da ne zalazimo dublje u off topic,recu samo da su prave zene na granici izumiranja, a da su pravi muskarci davno stigli na medjunarodnu listu ugrozenih vrsta :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ni jedno ni drugo druže, za sve na svetu postoji savršeni balans, a ovo što si ti naveo su krajnji extremi :) Svejedno, dobar smisao za humor imaš ::
Ostavi tu kartu, sve dok ti rade igre u fullu, ne menjaj je.
@Ostali:
Jel morate da skrećete sa skoro svake teme? U proseku, svaka 3-4 tema završi u nekoj sasvim drugoj priči. I posle je forum očaj. Pa kako da ne bude, kad mu mi sami useri kopamo rupu?
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.