molim za savet za kupovinu, treba mi: 1. Monitor - 19-22` ne fullHD jer ce raditi na nekom 1600+ i 512 rama.. najvise 5ms i da ima podnosljive uglove gledanja. Sto jeftiniji, ako bi moglo oko 100 eura bilo bi lepo, gledam neki viewsonic ili mozda asus (jeftiniji je). Nije neophodno da ima DVI ali bi bio +.
2. Mis - gledam oko logitecha mx518, jedan vec imam 3 god i sluzi me super (imao sam i mx510 pre 8 god), dakle u tom nekom smeru do nekih 30 eura. Sluzio bi za casual igranje i nista spec..
3. Tastatura - neka osnovna sta ja znam.. do 20 eura max, sta preporucujete u tom cenovnom rangu ? imao sam logitech cordless navigator ili tako nesto - to mi je bila najbolja tastatura ali sam prosuo tecnost /cry.
sve bi ovo danas/sutra uzimao tako da molim za brz savet, hvala!
:: molim za savet za kupovinu, treba mi :: 1. Monitor - 19-22` ne fullHD jer ce raditi na nekom 1600+ i 512 rama.. najvise 5ms i da ima podnosljive uglove gledanja. Sto jeftiniji, ako bi moglo oko 100 eura bilo bi lepo, gledam neki viewsonic ili mozda asus (jeftiniji je). Nije neophodno da ima DVI ali bi bio +. :: :: 2. Mis - gledam oko logitecha mx518, jedan vec imam 3 god i sluzi me super (imao sam i mx510 pre 8 god), dakle u tom nekom smeru do nekih 30 eura. Sluzio bi za casual igranje i nista spec. :: :: 3. Tastatura - neka osnovna sta ja znam.. do 20 eura max, sta preporucujete u tom cenovnom rangu ? imao sam logitech cordless navigator ili tako nesto - to mi je bila najbolja tastatura ali sam prosuo tecnost /cry. :: :: sve bi ovo danas/sutra uzimao tako da molim za brz savet :: hvala ::
:: molim za savet za kupovinu, treba mi :: 1. Monitor - 19-22` ne fullHD jer ce raditi na nekom 1600+ i 512 rama.. najvise 5ms i da ima podnosljive uglove gledanja. Sto jeftiniji, ako bi moglo oko 100 eura bilo bi lepo, gledam neki viewsonic ili mozda asus (jeftiniji je). Nije neophodno da ima DVI ali bi bio +. :: :: 2. Mis - gledam oko logitecha mx518, jedan vec imam 3 god i sluzi me super (imao sam i mx510 pre 8 god), dakle u tom nekom smeru do nekih 30 eura. Sluzio bi za casual igranje i nista spec. :: :: 3. Tastatura - neka osnovna sta ja znam.. do 20 eura max, sta preporucujete u tom cenovnom rangu ? imao sam logitech cordless navigator ili tako nesto - to mi je bila najbolja tastatura ali sam prosuo tecnost /cry. :: :: sve bi ovo danas/sutra uzimao tako da molim za brz savet :: hvala ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.