ako ta Gainward ima godinu dana garancije, znaci da je refubrished, dakle, 5770, ali zasto ne bi uzeo recimo XFX?
:: Koja je bolja graficka i zasto? razlika u ceni je veoma mala, pa reko da vas pitam :: :: Geforce 275 GTX Gainward Golden Sample 896MB/DDR3/DVI/HDMI Dongle/448bi :: :: il :: :: ATI Radeon 5770 Gigabyte 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/128bit/GV-R577UD-1G :: :: ili ako imate neki drugi predlog za graficku do 16000 din.
Viđao sam na oglasima nove gtx460 sa 768mb za 150e, to bi ti bilo odlično ako ti se ne žuri, biće ih sigurno kroz mesec-dva a možda i novima padne cena.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne zuri mi se sa kupovinom, za nekih mesec-dva nije to meni tako hitno.
Ali da li se isplati kupovati polovne graficke? citao sam na dosta foruma da su ljudima rikavale polovne graficke. Ja cu kupovati potpuno nov komp, pa da ne uzmem polovnu graficku i za godinu dana da mi crkne.
Ako bi stvarno uzimao polovnu gtx460 ili nešto novije teško da bi bila više od par meseci stara. A i ako joj se desi nešto... boli te kurac imaš garanciju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
pufi, ne bih da ti baksuziram, zelim ti da te sluzi, ali nije to bas tako kako si ti zamislio, mada lepo zvuci, priznajem..
@nOasdlkfjas.ldkfjasolkdf potrazi u Gigatronu nesto..
:: Ja u masini imam vec vise od 6 meseci imama u masini 4870 GS 512mb refabrikovan :: :: radi perfektn :: :: te karte su vracene u fabriku i zamenjeno je sve sta treba u krajnjoj liniji prodaj eje pre isteka jednogodisnje garancij :: :: ako uopste pricamo u repariranim kartam :: :: http://www.dodaj.rs/f/1w/XN/Wq7uibN/ochfg.pn :: :: Intel i7 920 4.1GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1T :: CROSSFIRE(PALIT 4830_GAINWARD 4870 :: CORSAIR TX 950 :: GIGABYTE Clear Cas :: BENQ T241W :: ::
izuzev garantnog roka, ali je zato slaba cena. Karta je vracena u fabriku gde je otklonjen nedostatak a postoji mogucnost da je toliko dobro zakrpljena da se ne pokvari tek tako. Sigurno je pala u nechije ruke, a ljudska ruka ce to popraviti i dovesti u najbolje moguce stanje nego traka na kojoj se te kartice shtancaju ko chachkalice. Koliko para toliko muzike, u stvari toliko trajanje muzike. Imao sam Powercolor 1650xt sa 2god. garancije, gura vec tri godine uz redovno chishcenje kulera, ladna ko shpricer. Kolega je sadashnji vlasnik.
odakle ti da ce pasti cena? pa tek je stigla kartica.
:: A kolika je cena tih GTX275 :: :: Ako je preko 150e preporucujem ti da sacekas koju nedelju i pazaris GTX460 kojoj ce ubrzo pasti cena, mada i sad je imas za 170e (cini mi se).. :: :: ::
Mozda misli zbog 6k serije mada ne mora da znaci da ce nVidia oboriti cenu 460ki ona je vec dobro pozicionirana.
:: odakle ti da ce pasti cena? pa tek je stigla kartica :: :: :: :: A kolika je cena tih GTX275 :: :: :: :: Ako je preko 150e preporucujem ti da sacekas koju nedelju i pazaris GTX460 kojoj ce ubrzo pasti cena, mada i sad je imas za 170e (cini mi se).. :: :: :: :: :: ::
Ma biće sigurno neke akcije ili će da naiđe nešto jeftinije na oglasima, 6xxx serija će sigurno 5xxx seriji da obori cenu a onda će i nvidija malo da spusti.
Jeste nesto brza GTX 275, al za te pare imas novu 5770 1Gb sa 2-3 godine garancije ili eventualno GTX460 768 ako nadjes za te pare ili malo vise ,to bi bila najbolja solucija. Nemas da mislis dal je GTX 275 repariran ili nije, dal ce riknuti ubrzo i slicno. Dakle najbolje GTX460 768 ili 5770...
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.