Re: Gile uskoro nece trebati ni CF ,Trifire a ni SLI
30.08.2010. 23:14
status: user broj poruka: 9121
Samo fali kes za te aligatore :), mada capis jednog u Australiji (valjda tamo zive :)) i lepo ga prodas nekom zooloskom vrtu imaces mnogo ATI Caymana u kuci :).
Pozdrav!
:: Imace iste perfomanse kao jedna graficka karta .Ta jedna graficka karta ce se zvati Cayman :: ::
:: Samo fali kes za te aligatore :), mada capis jednog u Australiji (valjda tamo zive :)) i lepo ga prodas nekom zooloskom vrtu imaces mnogo ATI Caymana u kuci :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Imace iste perfomanse kao jedna graficka karta .Ta jedna graficka karta ce se zvati Cayman :: :: :: ::
Eto Juzna Amerika :), ja sam nesto skoro gledao na b92 o aligatorima i nesto je spominjana Australija :).
Pozdrav!
:: http://goo.gl/gjQ :: :: :: Samo fali kes za te aligatore :), mada capis jednog u Australiji (valjda tamo zive :)) i lepo ga prodas nekom zooloskom vrtu imaces mnogo ATI Caymana u kuci :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Imace iste perfomanse kao jedna graficka karta .Ta jedna graficka karta ce se zvati Cayman :: :: :: :: :: ::
Nabavio sam nedavno par dvdjeva težine matorih stripova, Zagor, Mister No, Dilan Dog, Martii Misterija, Alan Ford... onda Komandant Mark, Blaf i Daum... ovaj Žalosna Sova, hehe.
Vraća te nekako u mladost, pa još kad vidim čime se deca danas zanimaju...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Sto bi rekao Bob Rock fucka mi se za tvoje zakljucke i tvoje testove...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ispod 50 % bi bilo loše a 80 % je standardno tako da nisu morali ni da se trude :: :: Evo zaključka mog testa :: :: SLI i CF skaliraju između 0 i 100 %...pri čemu SLI uvek skalira bolje, ne puno bolje ali ipak bolje :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.