Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Evo jedno zanimljivo poredjenje
STRANA 1 OD 1
zarija Evo jedno zanimljivo poredjenje 28.08.2010. 23:20 T28982

status: user
broj poruka: 13

Mislim da ce se svima svideti, ja sam odusevljen testom, momci su se bas potrudili.

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?p=97437#post97437

Konacno su objasnili neke stvari vezano za Intel i AMD.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 28.08.2010. 23:25 #240251

broj poruka: 9121
Jako lep test, negde je bolji Intel, negde AMD, ali mi se nekako cini da je ipak AMD bolji u vecini igara, dok je u testovima Intel bolji :). Jako lep test :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Zaključci 29.08.2010. 08:26 #240291

broj poruka: 6656
Prvo da pohvalim likove i način koji mi izgleda poprilično neutralan i pošten, bez obzira što su greške moguće i što je korišćen poprilično star komandant Mark 06.... naravno, dlaku u jajetu je moguće naći u testiranju i količini memorije, itd, ali, za amaterske uslove veoma pošteno, i što je najbitnije, nije one-man-show, bez svedoka i potvrde više strana. Ja preferiram ATI-AMD i kada bi ja radio takve testove, sve mi se nešto čini da bih izabrao ona setovanja i one trenutke i testove gde zeleno crvena kombinacija zablista naspram plavo crvene.. a, ko nije zaslepljen (malo ko.... na pc berzi) iz grafikona i rezultata, može videti i jedno i drugo. Što je najgore, i jedno i drugo bi bile istine, ali nekompletne, i onda bi se izvlačile i izvlače se zaključci tipa: `otkida`, `briše prašinu`, itd. itd. itd.... u zavisnosti ko je čega fan. Ako sve pogledamo, za mene, to su podjednaki rezultati gde je poprilično zanemraljivo INTEL malo jači, ali malo, u proseku, ali, gde je značajno skuplji - u ovoj varijanti ploča, procesor i dodatna količina memorije ebu kewu i izuvaju, bacaju prašinu itd. glupih izraza jer je razlika poprilična u evrima. Za tu razliku ugrubo, može crossfire da se nasvira čini mi se?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Ishmerish Veoma inteligentni ovu useri sa PCaxe-a 29.08.2010. 20:19 #240445

broj poruka: 7285
Cudi me kako su tako brzo skapirali i najurili Maestra?

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=4728

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

zarija ... 30.08.2010. 09:47 #240513

broj poruka: 13
fantastican test, vidi se da je AMD itekako konkurentan u gornjem segmentu trzista. Sintetika u 3DMark-u je uvek bila na strani Intela, ali gledajuci FPS i upotrebnu vrednost AMD-a, nimalo ne zaostaje, a dosta dosta jeftinija konfiguracija je sa AMD-om.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs