Koji monitor do 250 eur. Imam t200 tako da iznad 2ms ne bi uzimo i da bude 22`-inca! I jedno pitanje sto se tice LED Monitora dali ih valja kopovati i posto su od 5ms dali tih 5ms se ponasa isto kao kod obicnih monitora!??Hvala unapred!!!
Moja preporuka ide za Samsung P2470H (24`, 2ms, fullHD, 70000:1 dinamichki, 1000:1 statichki, 300 cd/m2...) LINK: http://spedr.com/1djwr (sa itsvet.com)
Iz lichnog iskustva (dodushe sa 1 monitorom koji ima samo VGA i koshtao je 150) ti ne bih preporuchio ove pristupachnije LED monitore. Taj LED ima loshiju sliku nego moj matori `regularni` LCD od 110 (cena od pre 3-5 godina), i pri tom ima tankih belih linija kada se gleda iz veoma oshtrih uglova.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
23 ili 24 nije mnogo, to ti se samo u pocetku tako cini, brzo se naviknes i posle ne mozes da zamislis da koristis manji monitor, ja sam presao sa 19 na 23 inca
frende moj, najbolje je da ti nama kazes kakvu grafiku imas tj u kojoj bi se ti rezoluciji igrao? ako ti neces fullHD onda bi ti ja savetovao neki model do 22`, ali ako oces fullhd onda ganjaj 23`+ ja sam uzeo viewsonic 2433wm za 200 eura sa garancijom 3god na jedan mrtav pixel i prezadovoljan sam istim.. pozz
Kapiram ali prosto nevolim veliki ekran na kompu...!
:: :: mnogo dobar monitor, :: :: 23 ili 24 nije mnogo, to ti se samo u pocetku tako cini, brzo se naviknes i posle ne mozes da zamislis da koristis manji monitor, ja sam presao sa 19 na 23 inc :: ::
Graficka je powercolor 4890 i da naravno fullhd da bude ali prosto za sad nebi uzimo veci od 22`!!!Razmiljam se za Viewsonic VX2260wm ali mali mu je dynamic contrast 20000:1!?
:: frende moj, najbolje je da ti nama kazes kakvu grafiku imas tj u kojoj bi se ti rezoluciji igrao? ako ti neces fullHD onda bi ti ja savetovao neki model do 22`, ali ako oces fullhd onda ganjaj 23` :: ja sam uzeo viewsonic 2433wm za 200 eura sa garancijom 3god na jedan mrtav pixel i prezadovoljan sam istim. :: poz :: :: ::
:: Kapiram ali prosto nevolim veliki ekran na kompu... :: :: :: :: :: mnogo dobar monitor, :: :: :: :: 23 ili 24 nije mnogo, to ti se samo u pocetku tako cini, brzo se naviknes i posle ne mozes da zamislis da koristis manji monitor, ja sam presao sa 19 na 23 inc :: :: :: :: :: ::
jedino sto ce ti biti malo sve premalo na monitoru ako je 22` fullHD ali dobro ako je to tvoj izbor ja ga postujem. Za taj konkretan model ne mogu da ti kazem nista jer ga nisam video na delu..ali sumnjam da je los..idi reci da ti ga prikljuce pa vidi kako ti se svidja.. ot: sta imas u planu sa t200? mozda bi ja bio kupac jer mi treba za neki stari komp paa..
t200 i meni treba za stari komp tako da necu ga prodavati!:(
:: jedino sto ce ti biti malo sve premalo na monitoru ako je 22` fullHD ali dobro ako je to tvoj izbor ja ga postujem. Za taj konkretan model ne mogu da ti kazem nista jer ga nisam video na delu..ali sumnjam da je los..idi reci da ti ga prikljuce pa vidi kako ti se svidja. :: ot: sta imas u planu sa t200? mozda bi ja bio kupac jer mi treba za neki stari komp paa. :: :: ::
Neko rece da sada treba kod nas da se pojave Samsung LED modeli, inace vidi mozda ima u nekoj drugoj boji okvir :).
Pozdrav!
:: Jao brate taj sam i razmisljo ali ova ljubicasta boja prosto ubija plus sve mi je u crnoj kuciste tastatura... :: :: :: :: Vidi ovo uklapa se taman :) :: :: :: :: http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/displeji/test-lg-flatron-e2250v-led.htm :: :: :: :: E sad LED monitore hvale, pa ti vidi :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: ::
:: :: Koji monitor do 250 eur. Imam t200 tako da iznad 2ms ne bi uzimo i da bude 22`-inca :: I jedno pitanje sto se tice LED Monitora dali ih valja kopovati i posto su od 5ms dali tih 5ms se ponasa isto kao kod obicnih monitora!??Hvala unapred!!!
imam ga vec jedno 6 meseci, odlican monitor, perffektnu sliku daje, odziv takodje, za igre i filmove je bruka, ima VGA, DVI izlaze, male zvucnike, meni se mnogo svidja njegov dizajn, 16:9 ekran, ne znam sta te jos interesuje..
:: Ali kakav je dali ga imas mozda?Taj mi se bas i svidja ali me strasno nervira dc od 20000 jer i t200 ima 20000...! :: :: :: :: ViewSonic VX2260WM :: :: :: :: ::
Pa taj dc dali je probijanje svetlosti po ivicama!?Naprimer bolji je mon. od 50000 ali i to nemora da znaci kolko sam izvalio kod viewsonic-a iako ima manje oznake daje isto pa cak i bolje!Mozda je isti npr ko od 50000!Jer posto imam 20000 tako da bi preso na bolji dc!
:: imam ga vec jedno 6 meseci, odlican monitor, perffektnu sliku daje, odziv takodje, za igre i filmove je bruka, ima VGA, DVI izlaze, male zvucnike, meni se mnogo svidja njegov dizajn, 16:9 ekran, ne znam sta te jos interesuje. :: ::
pa primecuje se, znas kada, kada je bas mrkli mrak a pustis recimo neki film sa onim debelim crtama gore i dole, i primecuje se, nazire se bela tanka linijica gore i dole i to je sve, meni to apsolutno ne smeta, a poznato je da sam perfekcionista po pitanju detalja...primecujem, uporedjujuci ostale monitore kod ortaka, isto 22`, ali jeftinije, kod njih je to mnogo izrazenije..
:: Pa taj dc dali je probijanje svetlosti po ivicama!?Naprimer bolji je mon. od 50000 ali i to nemora da znaci kolko sam izvalio kod viewsonic-a iako ima manje oznake daje isto pa cak i bolje!Mozda je isti npr ko od 50000!Jer posto imam 20000 tako da bi preso na bolji dc :: :: :: :: imam ga vec jedno 6 meseci, odlican monitor, perffektnu sliku daje, odziv takodje, za igre i filmove je bruka, ima VGA, DVI izlaze, male zvucnike, meni se mnogo svidja njegov dizajn, 16:9 ekran, ne znam sta te jos interesuje. :: :: :: :: ::
:: pa primecuje se, znas kada, kada je bas mrkli mrak a pustis recimo neki film sa onim debelim crtama gore i dole, i primecuje se, nazire se bela tanka linijica gore i dole i to je sve, meni to apsolutno ne smeta, a poznato je da sam perfekcionista po pitanju detalja...primecujem, uporedjujuci ostale monitore kod ortaka, isto 22`, ali jeftinije, kod njih je to mnogo izrazenije. :: ::
Nemoj mnogo da se palis na velike dijagonale i sl. bokje uzmi 22 kvalitetnij nego nesto ogromno , malo se istegnni ili sacekaj dok ne bides imao malo vise para i ovo da uzmes.
Naravno i proba pre kupovine, test na mrve pixele to je Dell sosuse ali ovde se kod nas nikada ne zna. :: :: Koji monitor do 250 eur. Imam t200 tako da iznad 2ms ne bi uzimo i da bude 22`-inca :: I jedno pitanje sto se tice LED Monitora dali ih valja kopovati i posto su od 5ms dali tih 5ms se ponasa isto kao kod obicnih monitora!??Hvala unapred!!!
Znam da je dell naj naj,ali taj monitor nema full hd i odziv mu je ocaj cak 6ms a na 2-jci sam trenutno tako da bi mi bas bio blur-ovan!!Thx
:: Nemoj mnogo da se palis na velike dijagonale i sl. bokje uzmi 22 kvalitetnij nego nesto ogromno , malo se istegnni ili sacekaj dok ne bides imao malo vise para i ovo da uzmes :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/dell-2209wa/comp_comp_monitor/177/178 :: :: Naravno i proba pre kupovine, test na mrve pixele to je Dell sosuse ali ovde se kod nas nikada ne zna :: ::
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.