Interesuje li nekoga mozda zamena za Gigabyte 5850, najvise bi mi odgovarala neka GTX260 karta, lepo sam se izigrao sa ovom, a ne treba mi nista specijalno jako.
Ako ima neko zainteresovan, mozemo da se dogovorimo. :)
LOL! O, hvala ti zarija, od srca si me nasmejao-la!
27.08.2010. 12:42
status: user broj poruka: 11001
Neka ti je sa srecom - ako uspes, imaces graf. kartu. Malo do umereno `specijalno jaku`, u odnosu na `ovo` sto imas sada. A da je `izigran` svako onaj ko nabavi 5xxx, tu sumnje nema...
Re: LOL! O, hvala ti zarija, od srca si me nasmejao-la!
27.08.2010. 12:47
status: user broj poruka: 2929
A sto sta joj fali? Sto izigran?
:: :: Neka ti je sa srecom - ako uspes, imaces graf. kartu. Malo do umereno `specijalno jaku`, u odnosu na `ovo` sto imas sada. A da je `izigran` svako onaj ko nabavi 5xxx, tu sumnje nema.. :: ::
skroz ste zanimljiva ekipica, ja tu kartu imam 9 meseci i odigrao sam sve sto sam mogao... u zadnje vreme ne sedam za komp, radi bezveze net i muzika....
a sto se tice zarade nisam ja preprodavac nikakav, nudim karticu u zamenu uz fer doplatu, nisam ja zoran kojic :P
Ma meni nisu problem pare, zaposlen sam, imam sasvim dovoljno novca, racunar mi je uvek imao TOP komponente, jednostavno, ne treba mi vise ova karta, gtx mi je lep da stoji u kucistu... Da saceka novu seriju Radeona... nista vise... hebes cash .)
jes` vala, ruzna 5850, a kad kinta nije problem, sto bar ne uzmes neku GTX460..? Tipa, MSi Cyclone, ili ASUS, EVGA..tapnes ovu za 200, 210eu..
:: Ma meni nisu problem pare, zaposlen sam, imam sasvim dovoljno novca, racunar mi je uvek imao TOP komponente, jednostavno, ne treba mi vise ova karta, gtx mi je lep da stoji u kucistu... Da saceka novu seriju Radeona... nista vise... hebes cash . :: :: ::
Svidja mi se GTX 260 imao sam je pre ovog 5850, meni je jako bitno kako sve to izgleda unutar kucista, 5770 mi je estetski ruzna karta, sem onih referentnih prvih kojih vise nigde nema...
Ne znam za doplatu i gtx 260, 100 eura je valjda ok cifra?
Glupo je malo da gledaš kako to sve izgleda unutra, valjda su bitnije performanse, a GTX260 vidljivo više struje vuče nego 5770, plus ima manje vRama, ali dobro... Čudni su ukusi, neću da se mešam... __________________ Scourge of PCBerza
:: Svidja mi se GTX 260 imao sam je pre ovog 5850, meni je jako bitno kako sve to izgleda unutar kucista, 5770 mi je estetski ruzna karta, sem onih referentnih prvih kojih vise nigde nema.. :: :: Ne znam za doplatu i gtx 260, 100 eura je valjda ok cifra :: :: ::
Ja licno ne bih dao vise od 180e za kartu staru 9 meseci, posebno sto je tad placena oko 200, sto ispada u dinarima sad 180. Opet budes na nuli. Tvoja karta, ti sam znas najbolje sta ti je ciniti.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.