pa ti si video a mi nismo. Zato se i smejemo. hahahahah
:: fora je toliko isfurana da vise nema smisla !!! video sam 10 verzija ovog sranje :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Ma meni bio ovaj extra za GTX 480, nisam ga video pre a nisma jedini.
:: al kad okačite bajate linkove sa tjuba motkom bi vas uglavu tukao k`o zmiju.. :: support normalit :: :: edit: evo da ne bude da hejtujem, meni je ovaj bio zanimlji :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KdNGD17Djg :: ::
nema frke, mada poslednjih dana su ljudi kačili extra bajate linkove... support normality
:: Ma meni bio ovaj extra za GTX 480, nisam ga video pre a nisma jedini :: :: :: :: :: al kad okačite bajate linkove sa tjuba motkom bi vas uglavu tukao k`o zmiju.. :: :: support normalit :: :: :: :: edit: evo da ne bude da hejtujem, meni je ovaj bio zanimlji :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KdNGD17Djg :: :: :: ::
:: Ma meni bio ovaj extra za GTX 480, nisam ga video pre a nisma jedini :: :: :: :: :: al kad okačite bajate linkove sa tjuba motkom bi vas uglavu tukao k`o zmiju.. :: :: support normalit :: :: :: :: edit: evo da ne bude da hejtujem, meni je ovaj bio zanimlji :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=KdNGD17Djg :: :: :: ::
Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 01:42
status: user broj poruka: 11001
djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
:: djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
Re: Re: Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 02:20
status: user broj poruka: 630
Zbog toga sto istina najvise i boli.Moramo ga razumeti... ______________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: Ide prva fenka, pada prva fenka. Tortojed je fenkirao.. :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
Re: Re: Re: Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 03:02
status: user broj poruka: 11001
Kakva crna istina, Dacho bolan? Nema to veze ni sa kakvom istinom ili `istinom`. Ne radi se uopste o predmetu ismejavanja nego o previse eksploatisanom `Hitler` stilu (ta serija klipova gde `Hitler`, u tumacenju Bruna Ganca, besni ovim ili onim povodom)... - - - - - - - sto se tice pomenute `istine`, trziste je reklo svoje (a potvrdilo misljenje moje) na zalost atikica-crvenkapica: u svim anketama preferirane karte su bazirane na Fermi-ju. Dakle, ATi je bio aktuelan DO TRENUTKA KADA SE NA DX11 SCENI POJAVIO NV. Onoga momenta kada vise NIJE BIO JEDINI u kategoriji...PRC!
:: Zbog toga sto istina najvise i boli.Moramo ga razumeti.. :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: Ide prva fenka, pada prva fenka. Tortojed je fenkirao.. :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: :: :: djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
Re: Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 09:08
status: user broj poruka: 2929
Opustebno covece salimo se, klip je nekom smesan nekom ne o ukusima ne treba raspravljati. Nije lepo nazivati ljude kretenima i pisati tako na forumu, nije kolegijalno i nije akademski. Sto se tice trzista, sta je tu aktuelno a sta ne ne trci pred rudu. Ja sam oduvek imao NV kao setup dakel nisam imao ati jer mi nije odgovarao najvise zbog posla koji radim uglavnom. Ali nemozes da podcenjujes tako ATI ima opasno dobre kartice govoreim o Seriji 5. Fermi je dobra kartica samo malo vise zahtevna. Sto se tice nekog vrhusnskog setup-a nisi bio u prilici da vidis kako radi 5870 cf ili pak 5970, uopste nije naivno veruj mi. 5970 trnutno imam i to mogu ti reci uzasno zajebana kartica. A 5870 cross to je tek brutalno. Inace probaloi smo i 5970+5850 CF to ne da je brutalno nego izuvanje. Kd ati+a je to strava sto mozezs da uparis recimo 5870+5850 ili 5970+5850. NV bolje radi tesalaciju i DX 11 ali ima druge mane. Sve ima neku prednost i neku manu, Ali treba biti objektivan. pozzzz Nista nije samo crno i li samo belo.
:: djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
Re: Re: Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 09:43
status: user broj poruka: 911
e ovo je lepo cuti ,svaka cast ...neko ko koristi iskljucivo nVidiu moze da pohvali i drugi brend ...to se ceni
CARPE DIEM
:: Opustebno covece salimo se, klip je nekom smesan nekom ne o ukusima ne treba raspravljati. :: Nije lepo nazivati ljude kretenima i pisati tako na forumu, nije kolegijalno i nije akademski :: Sto se tice trzista, sta je tu aktuelno a sta ne ne trci pred rudu. Ja sam oduvek imao N :: kao setup dakel nisam imao ati jer mi nije odgovarao najvise zbog posla koji radim uglavnom. Ali nemozes da podcenjujes tako ATI ima opasno dobre kartice govoreim o Seriji 5. Fermi je dobra kartica samo malo vise zahtevna. Sto se tice nekog vrhusnskog setup-a nisi bio u prilici da vidis kako radi 5870 cf ili pak 5970, uopste nije naivno veruj mi :: 5970 trnutno imam i to mogu ti reci uzasno zajebana kartica. A 5870 cross to je tek brutalno. Inace probaloi smo i 5970+5850 CF to ne da je brutalno nego izuvanje :: Kd ati+a je to strava sto mozezs da uparis recimo 5870+5850 ili 5970+5850 :: NV bolje radi tesalaciju i DX 11 ali ima druge mane. Sve ima neku prednost i neku manu, Ali treba biti objektivan :: pozzz :: Nista nije samo crno i li samo belo :: :: :: djubretom, od strane `skupljaca sekundarnih sirovina` (Cigana). Mnogo, isuvise mnogo puta vidjeno i korisceno... Ali, kretenu pokazes prst, i on se smeje... `Miska ne mogu pola sata da odvojim od kaveza sa majmunima...` `...pa kad su smesni...` (Ko to tamo peva).
Re: Re: Re: Re: Izuzetno nemastovito - otprilike kao prekapanje kontejnera sa...
27.08.2010. 10:04
status: user broj poruka: 721
:: Kakva crna istina, Dacho bolan? Nema to veze ni sa kakvom istinom ili `istinom`. Ne radi se uopste o predmetu ismejavanja nego o previse eksploatisanom `Hitler` stilu (ta serija klipova gde `Hitler`, u tumacenju Bruna Ganca, besni ovim ili onim povodom).. :: - - - - - - :: sto se tice pomenute `istine`, trziste je reklo svoje (a potvrdilo misljenje moje) na zalost atikica-crvenkapica: u svim anketama preferirane karte su bazirane na Fermi-ju. Dakle, ATi je bio aktuelan DO TRENUTKA KADA SE NA DX11 SCENI POJAVIO NV. Onoga momenta kada vise NIJE BIO JEDINI u kategoriji...PRC ::
Au ala si ti neumoran... Jesi okrecio sobu u zeleno?
Samo da me pogresano ne shvatis da se dopunim. Nisam mislio nista lose, samo da ti ukazem da si jako ruzno postupio. Mi ovde samo kortitimo sav taj HW o kome polemisemo, i nema potrebe da budemo nerealni u smislu sve je gore od onoga sto ja imam. ATI ima opasno dobru seriju kartica i to ne mozes da negiraras, pogledaj samo kako su odradjene kvalitetno pa ce ti biti sve jasno, naravno ima i on mana sto se igraca tice nema tu fiziku al ni to nije mana jer svega mozda dve-tri igrice vrede koje to podrzavaju. nVIDIA ima sve ali mnogo vise struje zagrevanje, mnogo je zahtevniji proizvod za prosecnog korisnika kjoji sad treba da menja napajanje da bi voztio 470 ili pak 480. Ko ima jako napajanje to nije problem ali sad ako imas neko super napajanje od 750w treba da ga menjas da bi stavio GTX 480. A na tom napajanju od 750w 5970 radi za sve pare. I nesto jos po meni ATI trenutno ima manje mana nego NV sto se prosecnog korisnika tice. ETO toliko
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.