Valjda sam pogodio forum (pise sve vezano za grafiku). Kada ce, i na kojem kompu moci da se konacno normalno odigra Gothic 3?! Znam da je igra od pocetka imala strasne probleme ali proslo je oko 4 godine, a jos uvek ima probleme. Na starom kompu: Athlon 3500+, 1 gb, 7300 gt, sa comunity pecom 1.73 mi je radilo lose. Sada kada imam: Athlon 440, 2gb, 5670 512, igra ne radi nista bolje. Imam comunity pec 1.74 i fps je uzasan na 1280*800 na medium. Ko je igrao evo objasnjenja: U prvom selu cim pocne igra fps mi je 10-24 max, kada izadjem van sela fps varira od 15-50 sa stalnim secenjem i zamrzavanjem. Probao sam i Risen i on radi na istim/boljim podesavanjima stabilno na 40+ fps. Ima na YT klip (http://www.youtube.com/watch?v=1qPyiox-84E&p=14CDEE2B6AC7C977&playnext=1&index=1), i taj neko kaze da mu radi sve na max sa 4670, ali sa +2gb rama.
Moj drugar je postao zivcan od te gotike, nemam pojma zasto je i dalje ponovo igra. bez obira na sva podesavanja i konfiguracije, opet radi lose a da ne pricamo o bagovima. Drugim recima pisem ovo bez veze, ja ti ne mogu pomoci a sumnjam da moze i neko drugi
Ma kakva Arcania to ne pravi Pyranha, igracu ja G2 i Risen. Jednog dana mozda ce moci da se igra na nekoj zverini, ili je mozda pojave entuzijasti fanovi, da naprave mod/rimejk u nekoj drugoj igri i endzenu.
G3 sam dao jednom šansu i obrisao ga s gađenjem posle par sati igranja, posle par meseci reko aj da ga instaliram opet, možda nisam bio nešto raspoložen onda, opet sam izdržao par sati i šutnuo govno zauvek.
Risen sam igrao desetak sati i nisam nešto bio zadovoljan utiskom pa sam šutnuo i njega. Ima i boljih stvari za zanimaciju. Videćemo kad izađe četvorka, možda je i dobra stvar to što ga ne prave te pirane. Radije bi igrao ponovo 15 godina star Might&Magic 6 ili 7 nego G3 ili risen.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Na kom si ti kompu igrao G3 i kako ti je radio? Ne znam za G3 posto nisam igrao, ali meni je G1 na prvom mestu zajedno sa Fallout-om 1 i Diablom 1, a mozda i bolji od njih, zato sto ima xtra atmosferu. Sve zavisi od toga sta volis.
Prvi put je bilo na soketA bartonu i x1600pro ili 7600gt, ne sećam se, uglavnom nije išlo bog zna kako ali moglo je da se igra, oblivion se sećam da je išao mnogo bolje. Posle sam probao opet na athlonu 5000+ i 8600gt čini mi se, ili je bila 3850, išlo je bolje ali svejedno nije to bio razlog što sam obrisao.
Ma fallout je legendarna stvar, u prvom delu mi se nije nešto dopalo vremensko ograničenje, dvojku sam mnogo više igrao, čak sam i tactics obrnuo, iz čiste vernosti prema serijalu. Diablo 1 sam isto igrao do besvesti a Diablo 2 igram i dan-danas ponekad, uglavnom eastern sun mod preko neta sa zetom. Ma bilo je mnogo dobrih rpg-jeva, ko će to nabrojati sve.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Izgleda onda da nesto nije u redu sa mojim kompom cim mi ne radi normalno bar na medium. F2 nisam igrao ali je cd tu ako ikad budem zeleo.F3 sam igrao oko 10 sati i uopste mi se ne svidja, nema atmosferu, i onaj kao potezni mod je uzasno dosadan. Kada neki tim radi igru onda on treba i da je zavrsi a ne da daju nekom drugom, mada njih zanima samo novac. D1 sam presao oko 2-3 puta ceo i mnogo puta igrao a da nisam zavrsio, ali D2 me uzasno smori zato sto je dug (pokusao sam 2-3 puta) i Dzungla je uzasno dosadna (dizajn pre svega). Da li si mozda odigrao Torment? Videcu kakav je Risen, ali mislim da ce mene drzati.
Nisi jedini kojem je džungla smor, zato ima prečica u Eastern Sun, blizu prvog waypointa, izađeš odma posle džungle, napravili su likovi sličnu foru i u pustinji a ima i dosta uber-nivoa gde se obično vratiš tek kad završiš taj akt jerbo delju ko nenormalni, dosta je teže i ima gomila novih stvari, protivnika...
Torment jesam igrao ali nisam završio.
Fallout 3 liči na oblivion za 21+ sa fallout skinom, nije loš ali nisam se naterao da ga završim, možda jednom.
Ne znam to za G3, gomili ljudi ne radi dobro, ma zasrali su ga. A i da ti radi dobro sama igra je većini između `nije bog zna šta` i `sranje`.
Dark messiah je bila dobra igra iako je linearna i ne previše dugačka, dobra priča, lepa grafika i napeta borba.
Od novijih mi se dopao onaj nepriznati potomak diabla i pucačine, Borderlands, čak sam ga i obrnuo, jednom sam, jednom sa zetom preko neta. Nije bio loš ni Hellgate London kad su ispravili bagove, šteta što je imao multiplayer samo preko njihovog servera.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.