Daklem sta predlazete ? Monitor treba da bude 22` Full HD rezolucija (1920x1080),po mogucstvu sto veci dinamicki kontrast...Nebitno da li je na VGA ili DVI prikljucak. U startu otpada Samsung P2250N.
imas prijatelju u WinWin ViewSonic 24`, juce sam video za 16.000 i kusur..FulHD, 2ms, NON-LED
:: :: Daklem sta predlazete ? Monitor treba da bude 22` Full HD rezolucija (1920x1080),po mogucstvu sto veci dinamicki kontrast...Nebitno da li je na VGA ili DVI prikljucak. U startu otpada Samsung P2250N.
Kakav je samsung 2233SN? Vidim da ima 3 vrste panela (koliko sam razumeo) i da upravo od panela zavisi koliko je kvalitetan.Kako znati koji je koji panel?
Po meni su LG bas onako dobri monitori u srednjoj klasi i tft i led, tako da sa 3 god garancije uzmes i ne razmisljas, za te 3 godine ima da kupimo i 32` :D
:: :: :: Reci drugu da ne tara cirkus i sa tim skeptican sam, mislim, smatram. Imas brate 3 godine garancije, do tada ima ga promenis. Izvoli, 5 000 000 : :: :: http://www.pcpractic.rs/proizvodi/lg/4493-lg-22-led-monitor-e2240s-p :: :: I nemo se zaebavas mnogo, nego kupuj pa nam reci kakva je slika : :: :: ::
Ja sam kupio model od 24`` sa DVI i ok slika, mada nista posebno, 21500 je taj ja mislim. Vratio sam ga odmah ujutru. Ne znam sto trazis dalje po tim monitorima kad imas lepo onaj LED za male pare sa velikom garancijom, plus besplatno ce ti dostave. Ako nisi u BGu. Bonbonica.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647288. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.